Otniela, super sexy la opt luni după „Ferma”! Și-a arătat abdomenul pe Instagram


În urmă cu aproximativ un an, la PRO TV debuta un nou show de succes, „Ferma. Un nou început”, care a reușit să cucerească publicul din fața micilor ecrane, fiind lider incontestabil de audiență.


La acea vreme, în centrul atenției apăreau personaje ca Florin Pastramă, Marius Crăciun, Diana Belbiță și Otniela Sandu, aceasta din urmă fiind, de departe, cea mai curtată concurentă din show.

La opt luni după ce „Ferma. Un nou început” s-a terminat, Otniela continuă să fie în centrul atenției, mai ales datorită faptului că este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Pe pagina ei de Instagram, vedeta postează des fotografii în care este foarte sexy, iar în una dintre fotografii, care a primit mii de like-uri, ea apare în timp ce mănâncă înghețată și i se vede abdomenul. „Vineri seară îmi fac de cap”, a fost descrierea pe care a pus-o Otniela în dreptul pozei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Otniela Sandu (@otniela) on

Pe lângă această fotografie, Otniela Sandu a mai postat și alte imagini în care este foarte sexy, în unele dintre ele ea fiind îmbrăcată cât mai sumar posibil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Otniela Sandu (@otniela) on

foto: PRO TV; Instagram Otniela Sandu

Vezi și: Otniela Sandu, apariție sexy în emisiunea La Măruță

related posts

Modifică setările cookies