Otniela, un nou început după ieșirea din Fermă? Vezi ce schimbări de look și-a făcut


A fost cea mai curtată concurentă din “Ferma, un nou început”, așa că își păstrează imaginea de femeie frumoasă și extrem de sexy.


Fotografiile de pe conturile de Facebook și Instagram o arată în diferite ipostaze, dar de fiecare dată strălucește. Cele mai recente poze dau însă impresia că Otniela e în cautarea unei mari schimbări de look: apare când cu breton, când fără, când cu părul roz. La fiecare astfel de fotografie a primit aprecieri și laude, semn că fanii sunt deschiși să o vadă și altfel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

O postare distribuită de Otniela Sandu (@otniela) pe

 
Despre experiența ca Fermier, Otniela declara în emisiunea “La Măruță”: 
 
"A fost foarte bine la Fermă. Nu am făcut ravagii, probabil că băieții au plecat impresionați după întâlnirea cu mine. Prima persoană care mi-a pus porecla "Shakira" a fost Pastramă. Nu putea să-mi pronunțe numele. Îmi spunea Ortinela... fata aia cu ochii albaștri seamănă cu Shakira." 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eye contact

O postare distribuită de Otniela Sandu (@otniela) pe

Otniela Sandu colaborează cu diferite companii pentru imagine, este make-up artist din pasiune,  dar îşi dedică timpul şi unor proiecte caritabile. Tânăra a ajuns în semifinale în Fermă şi a luptat până în finală pentru premiul de 100.000 de euro de la «Supraviețuitorul». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I complicate all the things I love

O postare distribuită de Otniela Sandu (@otniela) pe

 

 

Pe PRO TV PLUS puteți vedea momente speciae din emisiunile preferate:

FOTO: INSTAGRAM/FACEBOOK

related posts

Modifică setările cookies