Ozana Barabancea, mesaj pe Instagram după ce oamenii i-au urat însănătoșire grabnică. Ce spune despre infectarea cu coronavirus


Ozana Barabancea este una dintre vedetele de la noi din țară despre care s-a scris mult săptămâna trecută când s-a aflat că a fost contact cu Marcel Pavel și s-a infectat cu noul tip de coronavirus.


Potrivit celei mai recente imagini postate pe contul de Instagram, vedeta este foarte bine, și, așa cum a spus chiar ea, nu s-a simțit niciodată rău, ba chiar a făcut o afirmație controversată în legătură cu noul tip de coronavirus, care face victime la fiecare minut: "Sunt foarte bine. Slavă lui Dumnezeu! Și așa am fost mereu! Să nu mai credem toate tâmpeniile."

Tot din captura publicată de vedetă, reiese că a urmat un modul pshihopedagocic pe care l-a finalizat cu succes, cu nota 10. 

Citete și: Așa mamă, așa fiu! Băiatul Sofiei Vergara are 28 de ani, este model şi moşteneşte frumuseţea mamei sale 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deci , să ne bucurăm !

A post shared by Ozana Barabancea Maria (@ozana9barabancea) on

Cei care o urmăresc pe contul de Instagram sunt fericiți că Ozana se simte bine și că nu se confruntă cu probleme grave de sănătate din cauza noului tip de virus, care face ravagii în întreaga lume.

Sursă foto: Instagram

FULLSCREEN
Ozana Barabancea, mesaj pe Instagram după ce oamenii i-au urat însănătoșire grabnică. Ce spune despre infectarea cu coronavirus
  • /

related posts

Modifică setările cookies