(P) 8 idei de cadouri pentru ziua copilului


Sărbătorește copilăria pe 1 iunie cu cele mai frumoase cadouri pentru copii! Este un prilej bun de a le arăta încă o data dragostea și afecțiunea și de a-i bucura cu un joc, o carte, set de colorat sau cu jucăria mult dorită.

Tag-uri:

Dacă ești părinte sau bunic și încă nu știi ce să alegi, îți vom prezenta în continuare câteva idei de cadouri, potrivite atât pentru fete cât și pentru băieți.

Construcții și puzzle-uri

1.

Iubitorii de a construi vor îndrăgi pe loc Setul de construcții tip vafă, cu 50, 100 sau 200 de piese mixte. Jocul antrenează imaginația și creativitatea copiilor, ei putând crea o mare diversitate de structuri cu ajutorul pieselor. Acestea sunt realizate din plastic durabil și rezistent, fiind ușor de manevrat de cei mici. Este recomandat pentru categoria de vârstă 2+.

2.

Dacă îți dorești un puzzle pentru copilul tău, alege puzzle-ul cu tematică Nava piraților, format din 100 de piese. Jocul pune la încercare răbdarea, dar dezvoltă și memoria. Este recomandat pentru categoria de vârstă 5+.

3.

Știm bine că uneori copiii nu găsesc atractiv faptul de a petrece mult timp în cadă, iar special pentru ei a fost creat Jocul de construit pentru baie. Piesele plutesc iar când sunt îmbibate cu apă, se pot pune pe plăcile de faianță din baie. Gata cu negocierea, ora de baie va fi cunoscută ca fiind ora de distracție!

 

Jocuri educative

4.

Mulți dintre adulți sunt pasionați de jocul Monopoly. Pentru cei mici, există varianta Europolis cu orașe din România. Ca în jocul clasic, și aici se pot face tranzacții imobiliare, în diferite orașe din țară. Se pot cumpăra terenuri, vile și hoteluri care aduc venituri din chirii. De asemenea, există posibilitatea de a deveni proprietarul unor drumuri sau al unor utilități care de asemenea oferă posibilitatea unor câștiguri.

5.

O idee de cadou inedită este jocul de masa Comorile din Caraibe. Acesta constă în crearea unei hărți, formate din 60 de piese. Pe parcursul jocului, participanții se vor confrunta cu noi provocări, în funcție de ce le va spune roata norocului, inclusă în set. Implică până la 4 jucători, astfel că poate deveni rapid activitatea preferată pentru familie în orice seară.

Jucării educative pentru copii

6.

Pentru copilașii care abia învață să identifice corect ora, alege un ceas de mână special, cu tematică atractivă, cu cadranul sub formă de girafă, leu, lup, ponei, papagal, fluture, în funcție de animalul preferat. Ceasul îl va ajuta pe copil să devină mai organizat și mai punctual.

7.

Dacă ai familie un mic matematician, îți recomandăm setul de Numărătoare cu forme. Setul include: o bază cu 5 coloane, 100 de piese geometrice în 10 modele diferite și 24 de carduri cu activități. Copilul va învăța și se va distra în același timp. Jocul ajută la dezvoltarea abilităților de coordonare ochi-mână, motricitatea fină, răbdarea, abilitățile de numărare, sortare și construire de secvențe.

8.

În cazul în care vrei sa îți înveți copilul să economisească, oferă-i în dar o pușculiță cu design atractiv sau un mini seif metalic cu cifru. De acum încolo, toți banii primiți vor ajunge în acest loc dedicat și nu vor mai fi dați pe dulciuri. Puteți alege și un obiectiv: pușculița nu va putea fi deschisă până nu este plină.

Descoperă peste 1000 de jocuri și jucării pentru Ziua copilului în librăria online Editura Diana

Folosește codul promoțional ZiuaCopilului2020 pentru a primi un voucher cadou de 50 de lei în cazul în care valoarea cumpărăturilor este de minimum 200 de lei. În plus, beneficiezi de transport gratuit.

Tu ce alegi pentru copilul tău?

related posts