(P) Ce mănâncă și cum se antrenează celebrul Chris Hemsworth - Thor?


Chris Hemsworth (37 de ani) este, fără doar și poate, un actor foarte talentat, care a devenit cu adevărat celebru odată cu interpretarea rolului Thor din populara serie de filme inspirate din universul super eroilor Marvel

Tag-uri:

Pentru a avea fizicul necesar rolurilor de genul „Zeul Tunetului”, actorul australian a fost nevoit să pună foarte mulți mușchi pe el, grație unui plan bine stabilit de nutriție și antrenament.

Alături de Captain America, Iron Man, Spider Man sau Hulk, Thor este unul din legendarele personaje ale universului Marvel, iar prestația lui Chris Hemsworth ca “Zeu al Tunetului” i-a cucerit rapid pe fani. “Avengers: Endgame”, ultima peliculă din serie, lansată în 2019, a adus încasări totale de aproape $2.8 miliarde. 

Succesul din filme s-a mutat și în lumea jocurilor video, acolo unde Marvel Heroes, un joc FTP MMO Action Role-Playing 2 creat de David Brevik în 2016, a fost apreciat de 91% din cei ce l-au încercat și, nu mai departe de finalul lui 2019, producătorul Play’n GO lansa Divine Showdown, în cadrul căruia Thor este simbolul principal. Divine Showdown este un slot online plin de adrenalină și funcții speciale uimitoare, pe care îl poți juca gratuit pe acest site, alături de cele mai populare titluri de la producători precum EGT, Novomatic, NetEnt, Pragmatic Play și mulți alții.

Unii spun că popularitatea personajului Thor nu ar fi atins aceste limite fără Chris Hemsworth și munca sa titanică, grație căreia arată acum ca un veritabil zeu. Actorul avea oricum o constituție atletică, dar a trebui să treacă peste testul suprem al anduranței fizice și al motivației.

Din fericire pentru el, l-a avut alături pe antrenorul personal Luke Zocchi, cel care a știut exact cum să facă programul pentru ca Hemsworth să nu cedeze fizic sau psihic. Până la urmă, toată rutina actorului, atât cea alimentară, cât și din punct de vedere al antrenamentului, vorbește despre consistență, dedicație și intensitate. 

Înainte de “Thor: Ragnarok” și ultimele două filme Avengers, Chris Hemsworth a adoptat o dietă vegană, însă pentru filmări, australianul a trebuit să pară masiv, așa că a mâncat mult piept de pui, pește, orez brun, cartofi dulci sau morcovi. A consumat și multe fructe, dar a mizat și pe suplimente, în special shake-uri de proteine. Micul dejun era cea mai importantă masă a zilei, așa că servea aproape mereu cereale, banane, ouă, cașcaval, suc de portocale și nelipsita cupă de proteină.

Partea extrem de solicitantă a reprezentat-o antrenamentul fizic. Chris Hemsworth se antrena minim o oră pe zi, iar sesiunile sale, potrivit manofmany.com, constau în exerciții clasice de body-building, dar și funcționale.

Cu alte cuvinte, actorul ridica greutăți mari, însă încerca în același timp să rămână și foarte mobil, pentru a fi capabil, în timpul filmărilor, să-și facă o bună parte dintre cascadorii. Hemsworth a pus accent pe umeri și brațe, deoarece partea superioară a corpului era cea mai vizibilă pe ecran. 

Australianul nu miza pe multe repetări, însă avea pauză scurtă între serii. Astfel, reușea să mențină intensitatea la un nivel foarte ridicat. Cu siguranță, corpul lui Thor din filmele Marvel nu este ușor de obținut, dar cu seriozitate și perseverență, aproape orice este posibil.

Următorul film în care Chris Hemsworth va intra din nou în pielea personajului Thor este programat pentru lansare în 2022 și se intitulează Thor: Love & Thunder. 

related posts

Modifică setările cookies