P. Diddy, tribut emoționant adus fostei sale iubite, Kim Porter


Au trecut doi ani de la moartea actriței Kim Porter, iar P. Diddy a postat câteva imagini și un mesaj emoționant pentru cea care i-a fost alături 13 ani din viață și i-a dăruit trei copii minunați.


Kim Porter, fosta iubită a rapperului P.Diddy, a fost găsită moartă în casă, în 15 noiembrie 2018. După autopsie, s-a stabilit că actrița a decedat din cauza pneumoniei lobare. 

Kim avea doar 47 de ani și era mamă a patru copii: Jessie, Dlila, Christian și Quincy. Primii trei s-au născut din relația cu rapperul P. Diddy, iar Quincy, dintr-o relație cu producătorul Al B. Sure!.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diddy (@diddy)

P. Diddy n-a reușit să treacă peste moartea fostei sale iubite și o elogiază pe contul său de Instagram. În ziua în care s-au împlinit doi ani de la moartea actriței, P. Diddy a postat mai multe fotografii, în care apare alături de Kim și copiii lor. “Regina Kim Porter … De neînlocuit ... Te voi iubi mereu!”, a scris rapperul în dreptul fotografiilor în care era plin de viață alături de iubita sa. “Zeița de abanos. Îmi este atât de dor de ea! Mereu îmi va fi dor!”, a mai scris artistul la o altă fotografie alb-negru, în care Kim Porter apare zâmbitoare într-o rochie albă, vaporoasă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diddy (@diddy)

Vezi mai multe fotografii cu P. Diddy și Kim Porter în galeria foto de mai jos

Dacă unii fani au fost miscați de gestul lui P. Diddy, alții l-au apostrofat și i-au reamintit că în timpul relației a înșelat-o. “Se pare că o apreciezi mai mult de când nu mai e...”, "Ai înșelat-o!", "Nu te-ai căsătorit niciodată cu ea" - i-au scris unii dintre internauți rapperului. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Sandwich vegan fish finger

 

related posts

Modifică setările cookies