(P) Doza zilnică de vitamine și minerale, savurată din siropurile naturale de la Manicos


Tag-uri:

Sezonul rece înseamnă negreșit și nevoia de a suplimenta organismul cu doza de vitamine și minerale. Este timpul suplimentelor și a rețetelor de la bunica pentru a evita răcelile de orice fel, virozele respiratorii, printre cele mai frecvente situații cu care se confruntă toată lumea.

Știm despre leacuri și variante diverse. Ce nu ar trebui însă să lipsească din cămara casei sunt și câteva siropuri naturale de la Manicos. Întăresc imunitatea, sunt produse pe care le puteți cumpăra direct de la producător și, foarte important de subliniat, este că nu au în conținut conservanți. Manicos este deja un nume cunoscut pe nișa produselor naturale. Produce suplimente, săpunuri și cosmetice cu 98% ingrediente naturale sau vegetale.

Siropuri din fructe

În mod special cei mici sunt atrași de gustul dulce al unor siropuri. Este de preferat ca siropul oferit să nu fie mai dulce decât ar trebui, să nu aibă continut mare de zahăr, ci mai degrabă să fie îndulcit cu substituenți, cum este stevia. Siropurile naturale de la Manicos conțin cel mai adesea îndulcitori precum mierea. Siropurile din fructe pot fi diluate, cât să devină un suc natural, ușor acidulat sau după preferințe. Iată și ce veți găsi în portofoliul acestui producător:

Vestita cătină

Este vedeta sezonului, cunoscută drept un super aliment si i se mai spune si „Ginsengul romanesc”. Un gust acrișor al acesteia o face să fie mai greu de consumat ca atare, de aceea, în majoritatea cazurilor, rețetele includ cătină în combinație cu miere. Este și cazul siropului natural de la Manicos. Acesta are un puternic rol antioxidant, vitaminizant, detoxifiant. Conține vitamina E, provitamina A, complexul de B, acid folic și mai ales acid ascorbic - conține de până la de 10 ori mai multă vitamina C decât citricele.

Gustul său este perfect echilibrat de miere. Este recomandat a fi consumat zilnic și poate fi oferit chiar și copiilor.

Afine în varianta de sirop

Afinele, cunoscute drept pansament stomacal, au rol antioxidant și tonic. În varianta de sirop de fructe, așa cum o propune Manicos, vorbim despre un suc ce concentrează săruri minerale, vitamine și antioxidanți naturali. Consumat drept supliment alimentar, fără conservanți, fără coloranți, promite să fie un scut împotriva diverșilor viruși. Susține imunitatea și buna funcționare a sistemului digestiv, iar gustul său plăcut este să spunem bonus pentru cine îl consumă.

Alte siropuri de la Manicos

În aceeași gamă regăsim siropuri de vișine sau măceșe, toate îmbogățite și îndulcite cu miere. O gamă separată este cea a siropurilor naturale cu extracte hidroglicerice si miere și în unele cazuri cu propolis; muguri de pin, echinaceea, pătlagina și nu numai vă pot scăpa de răceli, de mucus, tuse iritativă sau productivă, de viroze, convalescenṭe sau chiar pot preveni îmbolnăvirile.

Toate acestea sunt disponibile în cadrul paginii manicos.ro. Aveți șansa de a cumpăra direct de la producător, cu garanția calității produselor și a ingredientelor folosite, iar unele tipuri de siropuri sunt disponibile şi în varianta de sirop fără zahăr, îndulcite cu extract de stevie, eritritol sau glicerină.

Altfel spus, Manicos propune o rețetă a naturii, bazată pe ingrediente naturale sau vegetale. 

Contact:

0214.138.950

0751.059.459

related posts

Modifică setările cookies