(P) Ești fan Star Wars? Aici găsești gadgeturi perfecte pentru tine!


Dacă ești în căutarea cadoului Star Wars perfect, înseamnă că ai venit unde trebuie! 


Magazinul online GadgetWorld.ro îți pune la dispoziție cele mai captivante si interesante gadgeturi inspirate din cunoscuta serie de filme, ideale pentru orice iubitor de SF!

 

• Stick USB 8 GB în formă de roboțel R2-D2

Pentru cei care sunt familiarizați cu celebra serie de filme "Star Wars", acest stick de memorie îi va face să zâmbească de fiecare dată când trebuie să salveze fișiere. Parte din motivul pentru care roboțelul R2-D2 este atât de faimos este faptul că el apare în primele șase filme din cunoscuta serie. 

Pe lângă faptul că stick-ul de memorie are o înfățișare simpatică și haioasă, este și deosebit de practic. Produsul este de mare calitate, având în vedere că are o viteză de transfer de până la 10-24Mb /s. De asemenea, este compatibil cu orice interfață de USB 2.0. Fișierele tale sunt în siguranță cu roboțelul R2-D2.

Așadar, stick-ul USB în formă de roboțel R2-D2 este o idee excelentă pentru un cadou, indiferent de ocazie. Fie că ești în căutarea unui cadou pentru o zi onomastică, fie că vrei să oferi un dar unui prieten, coleg sau unei rude, mergi la sigur cu acest stick, în formă de roboțelul adorat de toată lumea! De asemenea, poate fi un cadou foarte bun chiar și pentru tine însuți.

 

• Lampa LED în formă de cap Darth Vader

 

În seria de gadgeturi inspirate de "Star Wars", această lampă ocupă un loc special. Poți să achiziționezi această lampă interesantă pentru tine însuți sau o poți face cadou cuiva pasionat de seria SF. De asemenea, poate fi montată oriunde: la tine în dormitor sau pe biroul de la muncă.

Nu trebuie să îți faci griji că lampa se va descărca. La fel ca alte gadgeturi din magazinul GadgetWorld.ro, aceasta oferă multiple opțiuni de încărcare. Poate fi reîncărcată cu ajutorul cablului USB, care vine la pachet cu lampa. Totodată, lampa funcționează cu baterii AA (R6). Astfel, nu trebuie să alegi decât varianta care ți se potrivește.

În ceea ce privește construcția, lampa LED este formată din două părți: baza peste care este așezată o suprafață de acril. În această suprafață a fost gravată imaginea bine-cunoscutului personaj Darth Vader. Dimensiunile lămpii sunt 

126 x 194 x 100 mm

 

Alt aspect plăcut al acestui device de iluminat este reprezentat de faptul că emite șapte culori diferite, astfel încât să se potrivească stării tale de spirit: albastru, roșu, verde, violet, galben, alb și turcoaz.

Efectul obținut este impresionant, mai ales într-o încăpere întunecată. Imaginează-ți senzația pe care o vei avea dacă, în întunericul camerei, apare capul luminat al unui personaj negativ, la fel de cunoscut ca Darth Vader. Dacă ești în căutarea unor gadgeturi inspirate din "Star Wars", această lampă este clar un must-have!

 

• Lampa LED Star Wars DEATH STAR

Ultimul element din seria de gadgeturi Star Wars nu putea să simbolizeze altceva decât Death Star-ul. Cea mai puternică stea din galaxie, capabilă să distrugă o planetă dintr-o singură lovitură, vine la tine acasă sub forma unei lămpi LED, reprezentând unul dintre cele mai interesante gadgeturi pe care le poți aduce la tine acasă.

La baza lămpii se află o serie de becuri LED multicolore, care luminează o plăcuță de acril pe care este formată steaua morții. În întuneric, se creează iluzia unei holograme ce levitează în cameră. Modul de alimentare conține două opțiuni: prin cablu USB (inclus în pachet) sau cu ajutorul a 3 baterii AA (R6).

FULLSCREEN
(P) Ești fan Star Wars? Aici găsești gadgeturi perfecte pentru tine!
  • /

related posts