Paige Woolen, o vedetă OnlyFans, și-a blocat un urmăritor la rugămintea iubitei acestuia


Paige a împărțit internetul în două după ce a acceptat să blocheze un abonat ca urmare a apelului disperat primit din partea iubitei acestuia.

Tag-uri:

Paige Woolen a primit un mesaj privat pe social media după ce fotografiile sale provocatoare ar fi făcut o femeie, care a preferat să rămână anonimă, ”să se simtă foarte prost”.

”M-am simțit întotdeauna foarte apropiată de urmăritoarele mele și, dacă pot să previn o durere de cap în lumea asta, atunci sunt fericită”, a declarat modelul pentru Jam Press.

Paige, care a strâns mai bine de 17.000 de like-uri de la abonații de pe site-ul destinat adulților, a primit un mesaj anonim.

”Hei, fată. Urăsc să fac asta dar omul meu s-a abonat la site-ul tău și mă face să mă simt foarte prost.

Poți să-l blochezi - numele lui de utilizator este .... - și o să-ți trimit eu pe Venmo în ficare lună banii de abonament astfel încât să nu ai nimic de pierdut”.

Modelul i-a răspuns: ”Acum îi dau block și nu te preocupa să-mi trimiți bani! xoxo”

Pe contul de Instagram  @dudesinthedm, Paige a povestit experiența sa cu femeia, alături de comentariul: ”Dacă partenerul tău mă urmărește, sunt fericită să-l blochez. Ce credeți voi despre tipii care au o relație dar se abonează la asta?.

Știu că ceea ce postez eu este foarte sugestiv. Nu-mi pasă dacă este sau nu normal, este contul meu și mă face să mă simt bine dacă nu sunt eu problema în relația altcuiva”.

Foto; Publimediaimages.ro, Instagram

 

related posts

Modifică setările cookies