”Pam and Tommy”, serialul despre Pamela Anderson and Tommy Lee, scene scandaloase


Un serial despre sex tape-ul Pamelei Anderson și a lui Tommy Lee nu ar fi avut cum să fie o producție de urmărit cu întreaga familie, însă se pare că producătorii nu s-au dat în lături de la nimic.


În serialul Hulu - care va fi disponibil și pe Disney+ - joacă Lily James și actorul de origine română Sebastian Stan. Cei doi îi interpretează pe Pamela Anderson, respectiv Tommy Lee, care în 1990 se trezesc în centrul unui scandal de proporții, după ce imagini cu ei făcând sex ”scapă” pe net.

Seria limitată acoperă toate aspectele relației dintre Pamela și Tommy, fiind condimentată cu scene de sex extrem de explicite.

Astfel, în cel de-al doilea episod, fanii au parte de imagini cu nuditate frontală, iar la un moment dat, Tommy (Sebastian Stan) vorbește cu erecția sa despre Pamela. 

Publicul are parte de o imagine cu bărbăția lui în toată splendoarea, în timp ce Tommy spune: ”Sunt îndrăgostit. Este perfectă”.

Mai ciudat este că bărbăția lui îi răspunde: ”Abia ai divorțat, ar trebui să mai încerci și altele”.

Momentul este luat din autobiografia ”Tommyland”, iar ”organul” are propria lui voce - Jason Mantzoukas. 

Robert Siegel, scenaristul serialului, explică:” Oricât ne-ar fi plăcut să fie ideea noastră, pur și simplu am adaptat un capitol din memoriile lui Lee. Cred că o să fie o premieră pentru televiziune”.

 

Foto: Profimediaimages.ro

related posts

Modifică setările cookies