Pamela Anderson a părăsit toate rețelele sociale și se declară mai liberă ca oricând: „Mulțumesc pentru dragostea voastră”


Pamela Anderson (53 de ani) a luat o decizie radicală în ceea ce privește prezența ei pe rețelele sociale. Actrița s-a retras definitiv din social media, mediu pe care îl consideră o „pierdere de timp”.


Pamela Anderson a renunțat la milioanele de admiratori de pe rețelele sociale, dar și la expunerea vieții private în public. Actrița și-a anunțat fanii că miercuri a fost ultima zi în care a postat pe Instagram, Twitter și Facebook, declarându-se liberă de orice presiune publică.

Nu am fost niciodată interesată de social media. Și, acum, că am aderat la viața în care sunt cu adevărat inspirată de lectură și de a sta în natură, sunt liberă. Mulțumesc pentru dragostea voastră și vă îmbrățișez pe toți”, a scris actrița. Ea le-a transmis fanilor că speră ca și ei să găsească „puterea și inspirația” de a-și urma scopul și să încerce să nu fie seduși de această „pierdere de timp”.

 

Citește șiPamela Anderson mai vrea să ajungă în fața altarului măcar o dată: „Am fost măritată doar de 3 ori”

Zeci de mii de fani de pe Instagram au comentat acest anunț, iar cei mai mulți i-au spus că prezența ei în online le va lipsi.

Asta vor ei și pot folosi pentru a face bani și să controleze creiere”, a mai scris actrița. Anunțul vine în paralel cu vestea că Pamela Anderson s-a măritat, în mare secret, cu bodyguardul ei, Dan Hayhurst. Cei doi au început o relație la scurt timp după eșecul relației anterioare, cu cineastul Jon Peters.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Medeea Marinescu: „Marius Manole, îmi pare rău!”

related posts

Modifică setările cookies