Pamela Anderson, dezvăluiri picante din dormitor! Ce spune actrița despre performanțele noului soț


Pamela Anderson i-a luat pe toți prin surprindere când a anunțat că s-a căsătorit cu bodyguardul ei, Dan Hayhurst, și că a decis să renunțe la rețelele de socializare. 


Zis și făcut! Din 26 ianuarie, blonda nu mai postat nimic pe Instagram, Facebook sau Twitter. Ce-a făcut în tot acest timp? Potrivit unui interviu recent, îndrăgostiții s-au baricadat în dormitor și n-au mai ieșit de acolo.

“N-am mai părăsit locul ăsta din Ajunul Crăciunului”, a declarat Pamela Anderson în cadrul unui interviu la care a răspuns la întrebări direct din pat, alături de soțul ei. 

“Sunt exact unde trebuie să fiu. În brațele bărbatului care mă iubește cu adevărat”, a spus actrița din Baywatch, care pare mai îndrăgostită ca niciodată.

Apropiații cuplului spun că aceștia au parte de o viață sexuală foarte activă, iar secretul constă în porția de cârnăciori vegani pe care blonda i-a servește soțului ei. 

Prietenii Pamelei au declarat că dieta vegană face minuni în cazul lui Dan Hayhurst. “Dan se simte un om nou. Pam face cârnați vegani și este faimoasă pentru sucurile ei vegane”, a spus o sursă apropiată cuplului pentru The Mirror. 

Pamela Anderson este vegană de 30 de ani

Pamela este vegană de 30 de ani și a declarat recent că “veganii sunt cei mai buni iubiți”.

“Colesterolul încetineşte circulaţia sângelui către toate organele corpului. Îţi poţi îmbunătăţi sănătatea generală şi poţi creşte apetitul sexual doar prin a adopta o dietă vegană. Un corp sănătos este un corp sexy!”, a scris sex simbolul anilor 90 pe conturile de socializare. 

Fotografii:Getty Images/ Instagram PamelaAnderson

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies