Pamela ar fi invidioasă. „Caro” Wozniacki, sexy în stilul Baywatch!


În vârstă de 29 de ani, tenismena daneză Caroline Wozniacki se află în vacanță pe plajele din Mexic, ocazie cu care și-a surprins fanii de pe Instagram cu fotografii extrem de incitante. 


Caroline Wozniacki s-a fotografiat în stilul care a făcut-o celebră pe Pamela Anderson, protagonista serialului „Baywatch”.

Părul blond, un costum de baie roșu și mulat, un fizic de felină și o placă de surf au fost ingredientele cu care Wozniacki a încins rețelele de socializare. „Baywatch lady”,a  remarcat imediat unul dintre admiratorii sportivei, asemănarea cu actrița Pamela Anderson în vremurile de glorie ale acesteia fiind mai mult decât evidentă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

 

„Caro” Wozniacki a ținut să transmită și un mesaj aparte, pe costumul său de baie apărând expresia „Wife life” (viață de soție, în traducere liberă).

Daneza a vrut să ne spună că se bucură din plin de statutul de femeie căsătorită, la aproape jumătate de an după ce s-a măritat cu fostul baschetbalist american David Lee.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

 

De altfel, cei doi se află împreună în aceste zile în Mexic, la finalul săptămânii trecute participând în calitate de invitați la o altă nuntă, a tenismenei Nicole Gibbs, o bună pritenă a danezei din circuitul WTA.

related posts

Modifică setările cookies