Pandemia de coronavirus | Prințișorii George, Charlotte și Louis i-au încurajat pe salvatorii din Marea Britanie


Cei trei copii ai cuplului Kate și William au impresionat tot Regatul cu gestul lor emoționant.


George (6 ani și jumătate), Charlotte (aproape 5 ani) și Louis (2 ani) sunt la curent cu momentele grele în care se află omenirea în acest moment. Prinții de Cambridge au fost înștiințați de părinții lor în legătură cu lupta pe care o duc zi de zi salvatorii de vieți din Marea Britanie și au fost impresionați de efortul lor.

Cei trei prinți de Cambridge au transmis un mesaj de încurajare pentru medicii, asistentele, polițiștii și toți cei care formează prima linie de apărare în lupta cu pandemia de coronavirus. 

Ei i-au apludat pe toți cei care încearcă să țină sub control răspândirea noului coronavirus, iar filmulețul a fost urcat pe Instagram, în contul oficial al ducilor de Cambridge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Pentru toți doctorii, asistentele, îngrijitorii, medicii de familie, farmaciștii, voluntarii și ceilalți membri ai sistemului național de sănătate care muncesc fără odihnă pentru a-i ajuta pe cei care sunt afectați de COVID-19”, este mesajul scris care însoțește filmulețul.

Citește și: 4 generaţii într-o singură poză. De la Regina Elisabeta la Prinţul George

Peste 5,3 milioane de oameni au reacționat pozitiv la acest mesaj în ultimele 12 ore. 

Marea Britanie se numără printre cele mai mari focare de coronavirus din Europa, cu peste 11.650 de cazuri confirmate și 578 de decese. 

La nivel mondial, numărul cazurilor de COVID-19 a depășit 537.000, iar cel al deceselor a ajuns la 24.117. Totodată, 124.436 de oameni s-au vindecat de COVID-19.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Azaleea Necula - Profu

related posts

Modifică setările cookies