Păpușa croșetată Bernie Sanders a fost vândută cu peste 20.000 de dolari. Banii au ajuns la o asociație caritabilă


O idee inedită i-a adus unei femei din Texas peste 20 de mii de dolari. Aceasta a decis să-l croșeteze senatorul american Bernie Sanders în iostaza care a ajuns virală pe internet, apoi l-a scos la licitație.


Senatorul american Bernie Sanders o să rămână o legendă a imaginilor virale pe internet, după ce la ceremonia de învestire a președintelui Joe Biden acesta s-a așezat pe un scaun, retras de ceilalți, stând picior peste picior și purtând mănuși croșetate.

Internauții au preluat imediat poza transformând-o rapid într-un meme. Pe senatorul american nu l-a deranjat acest lucru, mai ales că a strâns 1,8 milioane de dolari din vânzarea de produse făcute după fotografia cu el.

De pe urma fotografiei a avut de câștigat și o femeie din Texas care este pasionată de croșetat. Aceasta a recreat fotografia celebră, iar Bernie Sanders a devenit în scurt timp... păpușă. Creatoarea a decis să o scoată la licitație care a început de la 5,50 de dolari și a fost cumpărată cu 20.300 de dolari, însă banii nu au rămas la ea, ci au mers către o asociație caritabilă, Meals on Wheels, care se ocupă de îngrijirea bătrânilor singuri.

 „Nu a fost greu să fac mănușile, a trebuit doar să folosesc altă culoare”, a declarat femeia, potrivit The Guardian.

Sursă foto: tobeytimecrochet

related posts

Modifică setările cookies