Păpușa de la Glina, transformare uluitoare. Cum arată într-o rochie de mireasă


Nici nu i-a trecut prin gând că va păși vreodată pe podium, ca un model internațional. Viața i-a pregătit însă un viitor strălucit Adinei Asăvoaie, cunoscută și ca „Păpușa de la Glina”. Fetița cu ochi enigmatici face pași importanți pentru a reuși în domeniul modei. 

Tag-uri:

Adina Asăvoaie are o legătură strânsă cu admiratorii ei de pe rețelele sociale și împărtășește cu ei imagini de la ședințele foto. Recent, aceasta a pozat într-o rochie de mireasă, pentru o reclamă. Reacțiile nu au întârziat să apară: 

„Heiii frumusețe, mult succes!”, „Ești viitorul podiumurilor din America. O zi magică îți dorim”, „Superbă”, „Ești modelul meu preferat. Semeni mult cu Angelina Jolie”, „Splendidă”, „Un înger”, sunt doar câteva dintre mesajele utilizatorilor de TikTok. 

Cum s-a schimbat viața Adinei Asăvoaie

Adina, fetița cu ochii albaștri de la Glina, care a impresionat o țară întreagă cu povestea ei, s-a transformat într-o domnișoară superbă. La 16 ani, visul ei de a deveni model internațional prinde contur. „Îmi imaginez să stea sute de persoane în fața mea și să aștepte la coadă ca să le dau un autograf”, spunea Adina, acum 3 ani, într-un interviu pentru Vorbește lumea. Fetița cu chip angelic este tot mai aproape de împlinirea visului ei, mai ales că prezentările de modă la care participă sunt tot mai frecvente. 

Adolescenta se poate mândri că a defilat pe podiumuri în Dubai și Paris. De asemenea, ea a fost aleasă, alături de alți tineri, de a juca în calitate de figurantă într-un film indian. 
 

Sursă foto: TikTok/ Instagram/ adinajolie

Vezi și: 
 
 

related posts

Modifică setările cookies