Parcă e blestemată. Vanessa Bryant a crescut fără tată, şi-a pierdut soţul şi n-a avut noroc la un fiu


Vanessa Bryant (37 de ani) trece prin cele mai complicate clipe ale vieţii sale, pierzându-şi în acelaşi timp soţul şi una dintre cele patru fete. Pentru văduva lui Kobe pare să fie un coşmar fără sfârşit în relaţia cu partea masculină a familiei.


Blestemul care pare s-o fi lovit pe Vanessa a început încă din fragedă copilărie.

Citește și: Cutremurător! Ce zicea Kobe Bryant despre viaţă înainte să moară

Născută la 5 mai 1982 în California, din tată mexican şi mamă irlandeză, ea a trecut printr-o experienţă dureroasă atunci când părinţii săi au divorţat. Pentru că tatăl s-a întors în ţara natală, Vanessa a crescut doar cu mama Sofia şi cu sora mai mare Sophie. În adolescenţă a adoptat numele de familie Laine, al bărbatului cu care s-a recăsătorit mama sa, în ciuda faptului că Vanessa n-a fost văzută niciodată cu ochi buni de tatăl vitreg.

Cunoscându-l pe Kobe Bryant în 1999, atunci când avea doar 17 ani, Vanessa a intrat într-o relaţie care s-a întărit de-a lungul a două decenii, chiar dacă au fost şi momente mai puţin plăcute (o tentativă de divorţ). În toată această perioadă, Vanessa a născut patru fetiţe, Natalia, Gianna, Bianka şi Capri, toate botezate cu nume specifice Italiei, ţară în care Kobe a copilărit. Conform propriilor declaraţii, cei doi şi-ar fi dorit enorm şi un băiat, dar destinul i-a întors din nou spatele soţiei lui Bryant. De altfel, se pare că Vanessa plănuia în viitorul apropiat să mai nască o dată, a cincea oară, în speranţa unui moştenitor de gen masculin.

Fără un tată cu care să crească şi fără un fiu de care să se îngrijească, Vanessa se consola cu gândul că are o căsnicie fericită şi că e o femeie iubită de unul dintre cei mai mari şi mai influenţi sportivi din toate timpurile. Totul s-a năruit însă într-o clipă, la 26 ianuarie 2020, o dată cu prăbuşirea dramatică a elicopterului în care se aflau atât Kobe, cât şi una dintre cele patru fete ale cuplului, Gianna.

related posts

Modifică setările cookies