Pare întruchiparea eleganței, dar din profil arată total diferit. Cu ce ținută extravagantă a impresionat Emma Watson


Emma Watson este una dintre cele mai discrete actrițe britanice și rareori își face apariția la evenimente mondene. Dar și atunci când apare pe covorul roșu, ținutele ei sunt memorabile.


Actrița din Harry Potter nu putea însă spune ''nu'' la un eveniment organizat  de Prințul William și Ducesa de Cambridge – ceremonia Earthshot Prize.

Emma Watson a surprins cu alegerea vestimentară făcută: deși la prima vedere pare îmbrăcată în cea mai elegantă rochie, din profil lucrurile stau total diferit :) Pe sub spectaculoasa rochie albă, cu volane și broderii, care i-a lăsat spatele gol, actrița a purtat o pereche de pantaloni negri evazați și o pereche de bocanci butucănoși. 

 

Nu este o întâmplare că Emma Watson a fost prezentă la acest eveniment care îi premiază pe care care susțin un stil de viață ''eco''. Vedeta promovează această idee pe pagina sa de Instagram și a lansat, de-a lungul timpului, mai multe colecții de haine prietenoase cu mediul înconjurător.

Emma încurajează moda sustenabila este implicata în mai multe proiecte de acest gen.

În trecut, aceasta s-a făcut remarcată cu o rochie Calvin Klein care reduce emisiile de CO2, realizată din peturi reciclabile. 

related posts

Modifică setările cookies