Părinții Andreei Tonciu au decis să-și mai dea o șansă. Mama vedetei a fost înșelată cu menajera


În urmă cu două săptămăni, chiar de ziua ei de naștere, Andreea Tonciu a  dezvăluit în exclusivitate la Măruță că părinții ei divorțează, după ce tatăl ei a avut o aventură cu menajera. 

Tag-uri:

Cu lacrimi în ochi, Andreea Tonciu a povestit cum a aflat că tatăl ei a avut relații intime cu femeia care îi făcea curat în casă. "O anumită persoană mi-a destrămat familia. Sunt o fată foarte bună și am avut o doamnă pe care am primit-o să facă curățenie. Acea doamnă l-a determinat pe tatăl meu să-mi destrame familia. Toată lumea să se ferească de această persoană. Asta s-a întâmplat în luna martie. A făcut numai porcării în casa mea și în casa mamei mele. A avut relații intime cu tatăl meu. Părinții mei au depus actele de divorț. Au dispărut niște bani din contul comun al părinților. Într-o anumită zi, fiind în casă și mama și tata, tata a sunat-o pe această domnișoară, iar mama a auzit conversația", a povestit atunci Andreea Tonciu. 

Din fericire, părinții Andreei au decis să renunțe la divorț și să mai acorde o șansă căsniciei. 

“Ei sunt foarte, foarte bine. Nu, nu, nu (n.red. nu mai divorțează). Știi care e problema? Nu poți să ajungi să faci un lucru după 40 de ani de căsătorie, adică să bagi un divorț, din cauza unor domnișoare care sunt de moravuri ușoare”, a declarat Andreea Tonciu într-o emisiune TV, potrivit Spynews.  

Fotografii: Instagram

related posts

Modifică setările cookies