Paris Hilton s-a apucat de gătit! Ne-a arătat cum NU se face o lasagna


Starleta americană Paris Hilton (38 de ani) ar putea fi orice, numai bucătăreasă nu. Totuşi, moştenitoarea cunoscutului lanţ hotelier şi-a inaugurat zilele trecute pe Youtube propriul show culinar. 


,,Cooking with Paris” e numele unui serial online a cărui prim episod a devenit deja viral pe internet. Practic, într-un material video de 16 minute, Paris Hilton şi-a pus la încercare calităţile de „chef”, dar n-a reuşit decât să ne înveţe cum nu se găteşte o lasagna.

 
Intenţionat sau nu, Paris Hilton a comis mai multe greşeli şi stângăcii care i-au atras deja numeroase comentarii nefavorabile. Astfel, ea a intrat în bucătărie ca la o prezentare de modă, ţinând în mâine un căţel chihuahua. 
 
Apoi, cu nişte mănuşi de piele decupate la degete (şi fără să se spele pe mâini), Paris a trecut la treabă, prezentându-ne pe ecran o reţetă sumară, doar cu lista ingredientelor, cantitatea acestora nefiind esenţială. „Cei care mă cunosc ştiu că sunt un bucătar uimitor”, a spus la un moment dat vedeta, în contradicţie cu ceea ce se poate vedea în film. 
 
 
Cu coafura despletită în permanenţă deasupra tigăilor, probabil că lasagna preparată de Paris Hilton a conţinut şi ceva fire de păr. Memorabil e şi momentul în care diva scapă prea multă sare pe carne (şi pe aragaz!), după care vrea s-o îndepărteze cu ajutorul unui şerveţel umed.

related posts

Modifică setările cookies