Paris Hilton vrea să devină mamă de gemeni, după căsătoria cu afaceristul Carter Reum


Paris Hilton s-a logodit la 40 de ani și este gata să preia numela bărbatului care a cucerit-o cu cererea în căsătorie. Moștenitoarea imperiului hotelier Hilton a dezvăluit că „lucrează” la copii și speră să aibă gemeni.


Milionara Paris Hilton a fost luată prin surprindere de Carter Reum, chiar de ziua ei. Antreprenorul de 39 de ani a cerut-o de soție în timpul unei vacanțe pe o insulă privată, unde se retrăseseră pentru a-și serba zilele de naștere. Acum, Paris spune că este gata să-i preia numele și să se pună pe făcut copii. 

Vedeta vrea gemeni și, singurul mod în care poate face asta, este prin fertilizare in vitro (FIV). Recent, Paris Hilton a dezvăluit că a început procedurile medicale pentru a încerca să rămână însărcinată. Vedeta a dezvăluit și la ce nume de copii s-a gândit.

„O am pe micuța London, care este fetița, și încerc să mă gândesc la un nume pentru băiat”, a dezvăluit Paris în podcastul LadyGang, lansând o provocare pentru prietenii ei să vină cu idei de nume de băieți. Avem și noi lista noastră cu propuneri AICI! Ce zici, Paris, de Ionuț?

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cum a fost experiența "Șef sub acoperire" pentru Georgiana Mutu, moștenitoarea grupul Annabella-Râureni

related posts

Modifică setările cookies