Paris Jackson, de urgență la spital după difuzarea noului documentar despre Michael


Paris, fiica de 20 de ani a lui Michael Jackson, a fost internată de urgență după difuzarea documentarului „Leaving Neverland”, care a avut premiera la Festivalul Sundance.


Potrivit apropiaților fetei, citați de presa internațională, Paris face față cu greu noilor acuzații care îi sunt aduse tatălui său la aproape 10 ani de când a trecut în neființă. 

Și familia lui Paris a denunțat acest documentar. Familia superstarului spune că acest documentar e un „asasinat de tip tabloid” pe care Michael l-a îndurat toată viața și pe care acum e nevoit să-l îndure și după moarte.

"Acest așa-zis documentar relatează fapte neconforme cu realitatea, care se presupune că au avut loc acum 20 de ani, şi le tratează ca pe o realitate.", se arată în declaraţia oficială a reprezentanților famliei lui MJ.

În acest nou documentar apar mărturiile câtorva dintre copiii care îl însoțeau pe Michael peste tot. Nu sunt mărturii noi, dar e prima dată când ele sunt exprimate atât de tranșant.

Vezi și:

Unul dintre bărbații care apar în acest documentar susține că megastarul l-a obligat, pe când avea doar 9 ani, să se îmbrace într-o rochie de mireasă și să pretindă că e soția lui. Alt băiat, pe nume Jordan Chandler, a dezvăluit că Michael le-a oferit lui și familiei lui 23 de milioane de dolari pentru a renunța la ideea de a îl chema în instanță sub acuzația de molestare. Un alt băiat, pe nume Terry George, a susținut în fața instanței că în anul 1979 Michael i-ar fi spus lucruri nepotrivite în timp ce vorbea cu el la telefon. Wade Robson, un alt bărbat care făcea parte la acea vreme din grupul de copii care îl însoțeau pe Michael peste tot și care ulterior a devenit coregraf și a lucrat cu Britney Spears și Justin Timberlake, a spus, la rândul lui, că Jackson l-a molestat timp de șapte ani.

„Leaving Neverland" a fost produs și regizat de Dan Reed și urmărește poveștile copiilor care spun că au fost abuzați de superstar. Aceștia au acum în jur de 30 de ani.

Noul documentar are patru ore și a fost aplaudat în picioare de public după premiera de la Sundance. 

Modifică setările cookies