Party în avans la Miami cu șampanie și caviar pentru Ivanka Trump. Fiica lui Donald Trump schimbă prefixul


Petrecere de pomină pentru Ivanka Trump, în plină pandemie. Fiica lui Donald Trump va împlinit 40 de ani în weekend și s-a distrat în avans cu prietenii la Miami.

Tag-uri:

PageSix scrie că petrecerea a durat două zile, iar Ivanka a fost răsfățată cu șampanie și caviar. Câteva imagini de la petrecerea fiicei lui Donald Trump au ajuns și pe internet.

Ivanka va împlini 40 de ani în 30 octombrie, dar se pare că a avut deja parte de o super petrecere. Fiica fostului președinte al Americii și-a luat câteva prietene și a zburat direct la South Beach, Miami.

Gașca s-a cazat la hotelul Four Seasons, acolo unde a avut loc și o cină fastuoasă, iar seara petrecerea s-a mutat la ZZ Club. 

“Au fost două zile de plimbări cu barca, plajă și băi cu spumă...N-au lipsit șampania, tortul și caviarul”, a declarat o sursă pentru PageSix.

“A fost o petrecere a fetelor, însă de la cină nu a lipsit Jared, soțul Ivankai”, a completat sursa.

Ultima postare de pe Instagram a Ivankăi datează din 5 mai, când s-a lăsat fotografiată în timp ce primește a doua doză de vaccin. Fiica lui Trump i-a îndemnat atunci pe oamenii să se vaccineze.

Ivanka este căsătorită cu Jared Kushner din 2009. Cuplul are trei copii: Arabella Rose, Joseph Frederick și Theodore James. 

În aprilie, Ivanka și James au cumpărat o vilă cu șase dormitoare, în Florida, în valoare de 24 de milioane de dolari. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Gabi Szabo - În politică, atunci când ți se spune "da" , e "nu"

 

related posts

Modifică setările cookies