Paul Walker ar fi împlinit 49 de ani! Ce mesaj emoționant a postat fiica Meadow pe Instagram


Dacă ar fi trăit, Paul Walker ar fi împlinit 49 de ani în 12 septembrie. Regretatul actor s-a stins din viață în urmă cu 9 ani, după ce maşina condusă de prietenul său, Roger Rodas, a intrat într-un copac şi a luat foc.


Unica lui fiică, Meadow Walker, îi păstrează vie amintirea și postează deseori imagini cu tatăl ei. 

În ziua în care actorul ar fi împlinit 49 de ani, Meadow a publicat o fotografie adorabilă cu ea și tatăl ei pe contul de Instagram. Imaginea a fost însoțită și de un mesaj emoționant. “La mulți ani celui mai bun prieten al meu și suflet geamăn. Te iubesc pentru totdeauna și îmi este dor de tine în fiecare zi!”, a scris tânăra. 

Ea a avut și un îndemn pentru cei peste 3,7 milioane de fani care o urmăresc pe Instagram. Fundația lui Paul Walker a lansat tricouri și șepci cu mesajul “Do good” (n.red Fă bine), iar banii proveniți din vânzări vor fi redirecționați către bursele școlare oferite de fundația actorului. "Faceți bine! Fiți buni!", le-a transmis tânăra internauților.

Meadow Walker este fiica lui Paul Walker și a iubitei lui din adolescență, Rebecca Soteros. Tânăra în vârstă de 23 de ani este model de succes, apare în reclame și defilează pe catwalk pentru cei mai mari designeri ai lumii. 

În octombrie 2021, Meadow s-a căsătorit cu actorul Louis Thorton-Allan. Ceremonia a avut loc pe plajă, în Republica Dominicană. Meadow a fost condusă la altar de actorul Vin Diesel, unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui ei. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

related posts

Modifică setările cookies