Pauline Tantot, cadou de Crăciun pentru fani! A împodobit bradul îmbrăcată doar în lenjerie intimă


Pauline Tantot a intrat în spiritul Sărbătorilor de iarnă în stilul caracteristic. Modelul a realizat o ședință foto incendiară în living, lângă bradul de Crăciun.

 


Franțuzoaica și-a pus cea mai sexy lenjerie intimă și s-a pus pe împodobit bradul. Imaginile au făcut furori pe rețelele de socializare, iar fanii i-au lăsat sute de mesaje. 

Blondina și-a etalat decolteul impresionat și posteriorul sexy, iar imaginile au adunat peste 419.000 în doar câteva ore. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pauline (@popstantot)

“Cadoul nostru preferat ești tu!”, “O frumusețe!”, “Magnifică! Superbe poze!”, “Eram convins că Moș Crăciun există!”, “Irezistibilă!”, “Ești perfectă!”, “Tu ai fi cel mai frumos cadou de Crăciun!”, “Divină și senzuală!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți.

Pauline are peste 6 milioane de fani pe contul de Instagram, iar sora ei, Mathilde, se laudă cu o comunitate de peste 10 milioane de urmăritori. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pauline (@popstantot)

Surorile Tantot (26 de ani) au strâns o avere pozând provocator și arătându-și părțile intime pe site-urile de socializare. Mathilde și Pauline i-au sucit mințile și lui Neymar, care le invită la mai toate petrecerile private pe care le organizează.

Cele două surori au profitat de faima pe care au dobândit-o pe rețelele de socializare și și-au lansat propriul business. Mathilde și Pauline vând lenjerie intimă și costume de baie.

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies