Pauline Tantot este o apariție seducătoare, dar să vezi cum arată sora ei. A încins Instagramul cu o poză în lenjerie transparentă


Pualine Tantot și-a câștigat titlul de cea mai sexy franțuzoaică, datorită aparițiilor incendiare de pe Instagram, unde are peste 5,5 milioane de urmăritori. La fel de populară este și sora ei geamănă, Mathilde, care se bucură de un număr și mai mare de fani. Peste 9,7 milioane de oamenii îi urmăresc pagina. 


Recent, Mathilde a pozat într-un sutien transparent, într-un peisaj sălbatic, iar imaginea a adunat peste 1 milion de aprecieri și mii de comentarii. ”Lenjeria ta este de fiecare dată demențială, de unde o ei?”, ”Ești un spectacol în mijlocul naturii”, ”Frumusețe”, ”Arăți superb ca întotdeauna”, i-au scris unii fani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mathilde (@mathildtantot)

Mathilde adoră să-și etaleze formele perfecte în costume de baie extrem de decupate sau în lenjerie intimă transparentă. (vezi galeria foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mathilde (@mathildtantot)

În vârstă de 26 de ani, cele două surori au devenit populare după ce au creat brandul de bikini „Khassani Swimwear”, iar colecțiile lor au început să se vândă în lumea întreaga. În prezent, ele pozează pentru diferite branduri de haine și lenjerie intimă. Silueta lor este rezultatul antrenamentelor la sala de sport, modelele fiind total împotriva operațiilor estetice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pauline (@popstantot)

Sursă foto: Instagram/ mathildtantot 

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies