Pe această explozie de cazuri, un medic spune că a tratat mii de pacinți cu un protocol nou


Dr. Flavia Groşan, pneumolog din Oradea, a ajuns în faţa Comisiei de disciplină de la Colegiul Medicilor după ce a criticat public protocoalele terapeutice din spitale în cazul COVID-19.


Este însă susţinută de mii de români care au înfiinţat o pagină specială pe Facebook, Alături de Flavia Groşan – pe care s-au înscris, în decurs de câteva ore, peste 12.000 de persoane.
 
Potrivit Adevărul, doctoriţa spunea că are propria schemă de tratament, care costă foarte puțin și care include Claritromicina și„câteva tratamente adjuvante”. Doctorița evită administrarea de oxigen terapeutic care, în opinia ei, folosită în exces, „provoacă edeme cerebrale” și consideră că medicamnte precum heparina nu ar trebui administrate în Covid-19. 
 
 
 „Am avut un pacient de 50 de ani cu 65% saturaţie, medicul de familie a trimis salvarea după el, dar omul a spus că preferă să moară acasă decât să se ducă în spital şi a apelat la mine. Am reuşit să-l vindec fără spitalizare şi doar cu o doză mică de oxigen. M-am dus pe medicaţie frumos până l-am vindecat. Dacă se ducea în spitale, îl intubau pe loc", a susţinut doctoriţa. "
 
Doctrița, care nu mai lucrează în sistemul publc de sănătate, nu a vrut să dezvăluie schema integral pentru că “mi-o faceți praf.”
 
Preşedintele Colegiului Medicilor Bihor consideră că opiniile doctoriței sunt nefondate, reprezintă un derapaj profesional grav, iar medicii specialişti ATI sunt scandalizați.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA BATTLE ROYALE

FOTO: SHUTTERSTOCK

FULLSCREEN
Pe această explozie de cazuri, un medic spune că a tratat mii de pacinți cu un protocol nou
  • /

related posts

Modifică setările cookies