Pe cine iubește Celine Dion la 3 ani de la moartea soțului. Artista a spus adevărul


Celine Dion (51 de ani) a răspuns cu zâmbetul pe buze la una dintre cele mai sensibile întrebări din ultimii ani. Artista canadiană a dezvăluit pe cine iubește la 3 ani după ce și-a pierdut soțul, Rene Angelil, răspus de cancer.


În utimii 3 ani, viața privată a fost subiect tabu pentru Celine Dion, care și-a înmormântat soțul după o luptă grea cu cancerul. Artista canadiană a fost întrebată dacă s-a gândit să-și refacă viața și dacă există un nou bărbat în preajma ei.

Invitată în emisiunea Watch What Happens Live a lui Andy Cohen, cântăreața a răspuns mai multor întrebări legate de cariera ei. La un moment dat, gazda emisiunii a anunțat că va prelua întrebări și de la telespectatori, așa că fanii artistei s-au înghesuit să apeleze numărul de telefon pus al dispoziție.

Unul dintre telespectatori a întrebat-o dacă are un iubit în prezent și dacă se gândește să se recăsătorească. Celine Dion a explicat cum stau lucrurile în viața ei sentimentală.

„Nu mă întâlnesc cu nimeni, nu am un iubit și asta nu înseamnă că nu voi găsi pe cineva în viața mea. Dacă se va întâmpla, va fi grozav, dacă nu, va fi la fel, pentru că încă sunt îndrăgostită. Am trăit toată viața cu Rene, el este încă acolo, îl văd în ochii copiilor mei, în fiecare zi”, a dezvăluit artista, în aplauzele oamenilor din platou.

Celine Dion, care a fost căsătorită cu producătorul muzical Rene Angelil în perioada 1994-2016, a precizat că încă îl iubește pe bărbatul care i-a influențat substanțial cariera. 

Citește și: Gemenii lui Celine Dion au împlinit nouă ani. Cum arată acum Nelson și Eddy

El a descoperit-o la vârsta de 12 ani, când a auzit-o cum cântă. A chemat-o la o audiție în Quebec, unde s-a concretizat o colaborare pe termen lung. 

FOTO: Watch What Happens Live YouTube

Rene Angelil i-a devenit manager și a dus-o în primul ei turneu muzical, în Canada, Japonia și Europa. Pentru a-i finanța primul album, în 1981, Rene Angelil și-a ipotecat casa. 

În scurt timp s-a dovedit a fi cea mai bună decizie, Celine Dion devenind rapid una dintre cele mai bune și apreciate cântărețe din lume.

Rene Angelil s-a stins din viață la 73 de ani, de cancer. El și Celine au împreună 3 copii.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Nicki Minaj s-a măritat

  • Pe cine iubește Celine Dion la 3 ani de la moartea soțului. Artista a spus adevărul
Modifică setările cookies