Pedeapsa Alinei Bica, suspendată. Ce se întâmplă cu fosta ei colegă de celulă, Elena Udrea


Pedeapsa Alinei Bica a fost suspendată prin decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Tag-uri:

Fosta șefă a DIICOT, care se află în acest moment în arest preventiv în Costa Rica (alături de Elena Udrea) a contestat, prin intermediul avocaților care îi reprezintă interesele, legalitatea completului de judecători care a condamnat-o.

Cu alte cuvinte, pedeapsa Alinei Bica fi suspendată până când va fi rejudecat apelul care a dus la emiterea mandatului de executare a pedepsei de patru ani de închisoare. În aceeași situație se află și fostul șef ANAF, Șerban Pop, care va fi eliberat ca urmare a aceleiași decizii. 

În ceea ce o privește pe Elena Udrea, Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat luarea unei decizii, motivul invocat fiind faptul că dosarul de fond nu se află la instanța supremă. 

Foto: Elena Udrea alături de iubitul ei / Facebook

În urmă cu trei săptămâni, o publicație din Costa Rica a dezvăluit și condițiile în care trăiau Alina Bica și Elena Udrea înainte să fie arestate.

Diario Extra a scris atunci că, până să ajungă la închisoarea El Buen Pastor, Udrea și Alina Bica locuiau într-un complex de apartamente de lux din zona Rohrmoser, Pavas. 

Articolul din Diario Extra preciza că valoarea chiriei pentru un asemenea apartament sare de 1.100 de dolari. Cele două plăteau această sumă fără să aibă vreun job și mereu cash, evitând mereu să folosească cardul bancar.

Fostul ministru Elena Udrea și fosta șefă DIICTOT Alina Bica au fost reținute în octombrie, în baza unor mandate pe care Interpol le-a emis la cererea autorităților din România.

FULLSCREEN
Pedeapsa Alinei Bica, suspendată. Ce se întâmplă cu fosta ei colegă de celulă, Elena Udrea
  • /

related posts