Penelope Cruz, imaginea senzualității într-un body de latex la 48 de ani. Cum a pozat vedeta latino


La 48 de ani, Penelope Cruz face senzație pe coperta revistei Vogue Spania, într-un outfit care a aprins imaginația fanilor ei.


Vedeta a pozat în mai multe outfituri incendiare, însă pe copertă este întruchiparea sex appeal-ului într-un body mulat din latex. “Ești senzațională!”, “Super sexy și la 48 de ani!”, “Incredibilă” – i-au transmis fanii pe rețelele de socializare.

 

Pe lângă ședința foto, vedeta a vorbit și despre cum a schimbat-o faptul că a devenit mamă: “Viață ți se schimbă radical după ce devii mamă, mai mult decât la orice alt proiect".

 

Aceasta are doi copii cu actorul Javier Bradem - un fiu, Leonardo, în vârstă de 11 ani, și o fiică, Luna, de aproape 9 ani.

Actrița a făcut dezvăluiri și în trecut despre această parte din viața sa:„Obișnuiam să cred că performanța mea avea să fie mai bună cu cât sufeream mai mult. Dar odată ce au apărut copiii, am decis să lucrez mai mult cu imaginația mea și mai puțîn forțând ceva din viața mea reală. La 20 de ani sau la 30 de ani, înainte de a fi mamă, îmi forțam experiențele traumatizante personale. Acum, simt că asta nu face neapărat rezultatul mai bun”, a explicat Penelope.

 

related posts

Modifică setările cookies