Pentru Demi Moore, vârsta e doar un număr. La aproape 60 de ani, actrița a impresionat cu ultima apariție în costum de baie


Demi Moore este dovada vie că vârsta este doar un număr. La aproape 60 de ani, actrița din "Ghost" impresionează cu fizicul de invidiat în cea mai recentă fotografie din vacanță, în care apare îmbrăcată în costum de baie.


Timpul pare să fi stat în loc pentru Demi Moore, care, la vârsta de 59 de ani, continuă să arate ca la începuturile carierei sale în cinematografie, când impresiona cu frumusețea ieșită din comun și trupul suplu, de puștoaică.

Iată că după trei căsnicii, trei copii și o carieră îndelungată la Hollywood, lucrurile nu stau prea diferit pentru celebra actriță. Iar dovada o reprezintă cea mai recentă fotografie publicată de aceasta pe rețelele sociale.

Aflată în vacanță în Grecia, pe un iaht de lux, Demi Moore a publicat o fotografie în costum de baie care a stârnit numaidecât admirația fanilor. Și nu este de mirare, actrița se mândrește cu un abdomen tonifiat și picioare de model, dovada că, pentru unele femei, vârstă este cu adevărat doar un număr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

De aceeași părere au fost și fanii actriței, mulți dintre ei spunandu-i în secțiunea de comentarii că nu-și arată deloc vârsta adevărată:

"Tot mai sexy decât multe tinere!!! Perfecțiune", "Arăți fabulos", "Arăți că la 27 de ani", "Mereu tânără și frumoasă".

Sursă foto: Instagram, Getty Images

related posts

Modifică setările cookies