Interviu Pepe: ”Mi-ar fi plăcut să exist și pe radio pentru că am toate concertele cu sălile pline, sunt un artist iubit”


După accidentul de la munte, Pepe se consideră un norocos. Cum merge recuperarea, ce așteptări are de la noul an, despre proiecte și viața de familie, ne-a povestit acum Pepe, exclusiv pentru Perfecte.ro. 
  


Pepe, ce așteptări ai de la 2019?
 

Greu de spus! Îmi doresc să fie un an bun, să fie cu sănătate, cu familie, cu dragoste și din punct de vedere artistic  să fie proiecte noi, frumoase, care să mă împlinească profesional. La mine e dificil de dat exemple concrete pentru că lucrurile se schimbă de la o zi la alta. Să fie evoluție îmi doresc!

Citește și:  Pepe a lansat în premieră o nouă piesă „La Măruță”

 
Cum te simți acum, după accidentul de la munte, în urma căruia ai avut umărul dislocat? 
 
Sunt bine acum, mă recuperez, trebuia să fie în ghips dar nu e, am așezat umărul repede înapoi, nu a mai fost cazul de ghips, era mușchiul tumefiat, un edem foarte urât. Eram în vacanță la munte, după sărbători, cu fetele și cu Raluca. Fetele nu au știut pentru că eram la 1.700 de metri, iar ele erau jos cu instructorul de schi, la pârtia de copii, m-au văzut la hotel. M-am dat cu placa cu viteză foarte mare, am căzut… Dacă mă loveam la cap era fatal! Am fost norocos, se repară umărul! Am fost norocos pentru că, după accident, la baza pârtiei era un băiat kinetoterapeut și mi-a așezat umărul. Acum fac recuperare, fizioterapie, gimnastică, ultrasunete, alte tratamente pe bază de căldură, masaje. Încă mă doare umărul,  vreau să fac sport. Față de cum am fost în prima zi, acum sunt refăcut 60 la sută, ca durere. În maximum o săptămână voi scăpa de durere, acum e inflamat, strivit mușchiul, important este că nu am ligamentele rupte. 

   
Cum stai cu muzica?
 
Doar ce am lansat în decembrie piesa “Mi-am ales”,  în februarie mai lansez o piesă foarte interesantă, în martie-aprilie am în plan un film muzical, un proiect în care ar trebui să fiu eu implicat ca temă principală, cu o melodie de-a mea, și sper să se concretizeze.
 
Cum e muzica de la noi, cum ți se pare? Ai o problemă cu faptul că piesele tale nu sunt difuzate pe radio? Te deranjează? 
 
Eu nu am probleme de acest gen. Lucrul ăsta îl constată toată lumea. Nu am fost niciodată așa de difuzat pe radio, nu am fost niciodată un artist de radio. M-a deranjat și mi-ar fi plăcut să exist și pe radio pentru că am toate concertele cu sălile pline, sunt un artist iubit. Dacă aș fi fost și pe radio ar fi fost, normal, o încununare a muncii mele și o plăcere…
 Eu m-am resemnat din punctul ăsta de vedere, cred că nici cu “Numai iubirea” n-am fost pe radio, poate câteva difuzări… Nu am înțeles de ce îi lasă pe alții să fie, sunt un artist care cântă live, am imagine, dar probabil nu am voce de radio, am față de TV (râde).


Pe când un proiect muzical cu nașa Andra? 

 
E în discuție, depinde foarte mult și de timpul ei, nu numai de al meu!
 
 Ai multe concerte, ești mereu plecat…De tine mai ai timp? Cum te îngrijești, faci sport?

De obicei fac sport, acum fac recuperare și o să reiau antrenamentele peste o săptămână, să nu-mi forțez umărul. În principiu fac box și sală normal, antrenamente generale. 
 
Merg la sală, alerg fac sport, să transpir și să scot energia din mine, cea care nu e bună, și stresul, pentru că sportul ajută. Când am timp, mă mai relaxez la piscină. O să încep să fac și tenis cu Maria, ea deja face de vreo 4 luni și îi place.
 
Cum definești relația cu soția ta?
 
Cu Raluca am o relație frumoasă, bazată pe dragoste și respect. Suntem împreună de 7 ani și jumătate și avem o familie minunată. Sunt împlinit!


 
 Cum sunt fetele, cum vă înțelegeți acum cu Rosa și Maria?
 
Consider că atât Rosa cât și Maria sunt copii extrem de bine educați și echilibrați. Am făcut tot posibilul să fie crescute cu dragoste, să nu le răpesc din copilărie. Amândouă fac activități care țin de muzică, teatru, dans. Ne-am ocupat îndeaproape de educația lor, tocmai de aceea ne-am făcut și grădinița noastră, am făcut-o pentru fete și ne-am ocupat foarte atent de acest lucru.
 
Cine e mai strict cu ele, tu sau Raluca?

Fetele, de regulă, trag mai mult la tați. Noi le-am responsabilizat. Raluca stă mai mult timp cu ele pentru că eu sunt mai mult plecat. Ea este și puțin mai severă, mai atentă, eu nu pot să ridic tonul la copii, nu-i pot pedepsi. Recunosc că eu le răsfăț cel mai tare. Când e vorba de culcare, vor să doarmă cu tăti, eu le adorm de cele mai multe ori când sunt acasă. E greu să fim toți patru în același pat. De multe ori adorm cu mine și, dacă se trezesc și nu mă văd lângă ele, mă pun să le promit că nu mă mai mut în dormitorul meu. S-a întâmplat să le mai iau și cu mine la concertele în aer liber, la probe de sunet, în parc.

Au si fetele ureche muzicală?

Cântă în mașină și pe acasă, cum fac toți copiii, cântă și dansează, dar e prea devreme să mă pronunț. Nu am vrut să le bag de mici la multe activități. Au timp să facă tot ce își doresc.
 
Ești tentat și de actorie? 
   
Am în plan să fac film - muzica cu televiziunea și actoria sunt mână-n mână. Mi-am ales viața artistică, nu credeam niciodată că voi fi prezentator și jurat. Am trecut prin toate etapele artistice. Mi-aș fi dorit să fac și sport dar n-aș mai fi făcut muzică…  
     

Pepe, povestiri despre familie


   
 

FULLSCREEN

related posts

Modifică setările cookies