Percheziții în casa din Petroșani a lui Nicolae Guță 


Pe 6 aprilie 2023, polițiștii au derulat percheziții în casa din Petroșani a lui Nicolae Guță. 


Dosarul este coordonat de la București, iar într-o informare a Poliției se arată: 

„La data de 6 aprilie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 6 au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în județul Hunedoara, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și contrafacere."„Bănuiții urmează a fi conduși la audieri, iar ulterior vor fi prezentați magistraților cu propunere legală. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și contrafacere de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Facem precizarea că efectuarea percheziției domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluționării cauzei, care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”

Potrivit informațiilor oferite, informații citate de cancan.ro,  nepoții lui Nicolae Guță ar fi comercializat pe o platformă de socializare bijuterii ce purtau însemnele unor mărci protejate. În urma perchezițiilor, în casa din Petroșani au fost găsite bijuterii, cântare electronice de precizie, documente și 3.700 de euro. Cei bănuiți au fost conduși la audieri.

FOTO: NICOLAE GUȚĂ INSTAGRAM 

Vezi și video:

  • Percheziții în casa din Petroșani a lui Nicolae Guță 

related posts

Modifică setările cookies