Peta Wilson a împlinit 50 de ani! Cum arată acum actrița din “Nikita”


Peta Gia Wilson și-a câștigat notorietatea cu rolul blondei sexy și periculoase din serialul Nikita. Actrița avea 27 de ani când au început filmările producției de succes.


Serialul a avut cinci sezoane și a ținut milioane de fani cu sufletul la gură. Rolul de asasină i s-a potrivit perfect actriței australiene, care l-a avut ca partener în film pe actorul Roy Dupuis. 

Anii au trecut, iar Peta Wilson (50 de ani) a intrat ușor într-un con de umbră și și-a dedicat viața creșterii unicului ei fiu. Fostul fotomodel a fost cuplat timp de cinci ani cu regizorul Damian Harris. Cei doi s-au despărțit în 2002, deși actrița a rămas însărcinată și a adus pe lume un băiețel. Peta este mama lui Marlowe Harris, care anul acesta a împlinit 18 ani. Actrița a mai fost cuplată în 2007 cu actorul Aaron Jeffery, însă cei doi s-au despărțit după un an de relație.

Peta Wilson participă rar la evenimente și este o prezență discretă și pe conturile de socializare. Pe Instagram postează rar fotografii de arhivă din ședințele foto, de pe platoul de filmare sau poze cu fiul ei, Marlowe. Ea s-a lansat în afaceri și are propriul brand de lenjerie intimă.

Peta Wilson, fotografiată în iunie 2015, la un eveniment organizat în memoria actorului australian Heath Ledger (FOTO: Getty Images)

Actrița a îmbătrânit frumos și e mândră de felul în care arată. Și-a păstrat părul lung și blond și are același zâmbet fermecător. 

Vezi mai multe imagini cu Peta Wilson în galeria foto de mai jos

Fotografii: Getty Images
 
Vezi și VIDEO: 
 
 
FULLSCREEN
Peta Wilson a împlinit 50 de ani! Cum arată acum actrița din “Nikita”
  • /

related posts

Modifică setările cookies