Petre Roman, dezvăluiri din viața personală! De ce a divorțat politicianul de Mioara Roman și ce rol a avut Silvia Chifiriuc


Petre Roman și Silvia Chifiriuc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu. Înainte Silviei a fost însă Mioara, femeia care i-a fost alături 33 de ani și i-a dăruit o fiică, pe Oana Roman.


Fostul premier al României a fost întotdeauna discret cu viața personală și a evitat pe cât posibil să vorbească despre fosta soție. 

Recent, politicianul a vorbit despre iubirile din viața sa și a dezvăluit motivul pentru care s-a îndrăgostit de Silvia Chifiriuc, actuala sa soție. „Asta nu e adevărat (n.r. dacă a divorțat de Mioara Roman pentru Silvia Chifiriuc), dar ceea ce e adevărat, într-un fel, pot spune că mi-am pierdut mințile! M-am îndrăgostit de Silvia pentru că am simțit că este un om alături de care mă simt foarte bine. Despre asta e vorba!”, a spus Petre Roman în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

Petre Roman a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei neveste, Mioara Roman. „Este o persoană cu foarte multe calități, intelectuale și feminine. Am fost împreună și la bine și la rău, până când nu am mai fost. Altă explicație nu e necesară. De la un moment nu a mai fost așa.(…)De la mine, să auziți un lucru cât se poate de negativ la adresa ei, niciodată”, a mai spus politicianul.

Petre Roman (74 de ani) și Silvia Chifiriuc (47 de ani) s-au cunoscut în urmă cu 14 ani și s-au căsătorit în 2009. Cei doi au un fiu, Petrus, în vârstă de 11 ani.

Fotografii: Instagram Silviachifiriuc

Vezi și VIDEO:  OLIMPIAda mămicilor - episodul 1: Cum îți dai seama că ești însărcinată? Pașii pe care trebuie să îi urmezi la început

related posts

Modifică setările cookies