Petrecerea de la Castelul Bran nu a fost organizată de Elon Musk! Cine a fost, de fapt, gazda petrecerii de Halloween


Timp de mai multe zile, în mediul online s-a viralizat informația potrivit căreia Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru a organiza o petrecere de Halloween, la care ar fi participat mai multe vedete de la Hollywood și câțiva miliardari ai lumii.


Potrivit unor site-uri de știri, printre care Adevărul, Ziare.com și Digi24, petrecerea de la Bran nu a fost însă organizată de Elon Musk, ci de un cuplu cunoscut de gay miliardari: Peter Thiel, prieten cu Elon Musk și co-fondator PayPal, și soțul acestuia, Matt Danzeisen.

Printre cei care au luat parte la petrecerea de la Castelul Bran s-ar fi aflat, potrivit surselor citate mai sus, ambii fondatori Google (Serghei Brin și Larry Page), Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail) și actrița Julia Sandstrom. Însă nimeni nu a putut confirma că Elon Musk a ajuns în România.

După cum afirmă cei de la ziare.com, Peter Andreas Thiel este un antreprenor miliardar, cu cetățenie germană, americană și neo-zeelandeză, cofondator al PayPal, Palantir Technologies și Founders Fund, el fiind și primul investitor extern în Facebook. În mai 2022, Thiel avea o avere netă estimată la 7,19 miliarde de dolari și se afla pe locul 297 în Bloomberg Billionaires Index.

Vezi și: Secretul tinereții veșnice a fost descoperit

  • Petrecerea de la Castelul Bran nu a fost organizată de Elon Musk! Cine a fost, de fapt, gazda petrecerii de Halloween

related posts

Modifică setările cookies