Photoshop sau realitate? Fotografia cu care J.Lo a împărțit internetul în două tabere


Pe 24 iulie, J.lo va împlini 50 de ani și o lume întreagă nu încetează să se minuneze de felul în care arată vedeta.  

Tag-uri:

Jennifer lopez a atras din nou atenția lumii întregi cu cea mai recentă fotografie postată pe internet. Vedeta a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie în costum de baie, în care arată foarte fit. Cu un abdomen de culturistă, Jennifer a fost subiectul discuțiilor controversate, care i-a împărțit pe fanii ei în două tabere.Actrița susține că fizicul este rezultatul multor ore de sport, pentru a arăta perfect în noul ei film, în care joacă rolul unei stripteuze. 

Pe altă parte, mulți internauți sunt convinși că J.LO a exagerat cu Photoshopul și că fotogarfia este foarte editată. Cei care o critică se bazează pe faptul că, totuși, în alte fotografii recente, ea nu arată chiar atât de fit. 

 
 

I’m a hustler baby... I just want you to know... #Ramona on fire ???? On set and in character for #hustlersmovie #stxentertainment

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo) pe

 
 
Cântăreața a lansat recent provocarea "10 zile fără carbohidrați" și i-a îndemnat pe urmăritorii săi de pe rețelele de socializare să renunțe la carbohidrați timp de zece zile.
 
 

#beachbums ????????????

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo) pe

 
 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo) pe

 
sursa foto: Instagram
 
 
Iat-o pe Inna, seznuală în costum de baie 
 
 
 
 
 


related posts