Piers Morgan, cel mai vocal contestatar al lui Meghan Markle, a părăsit emisiunea pe care o făcea de 6 ani


Realizatorul TV Piers Morgan (55 de ani) și-a dat demisia după o serie de contre avute pe tema interviului acordat de Meghan Markle și Prințul Harry la Oprah. Omul de televiziune consideră că Ducesa a mințit poporul britanic la televizor și a jignit profund Familia Regală.


Nu sunt mulți cei care o critică pe Meghan Markle după interviul istoric acordat vedetei de televiziune Oprah, însă Piers Morgan este cel mai vehement dintre toți. Realizatorul TV, care în ultimii 6 ani a fost gazda emisiunii Good Morning Britain de la postul ITV, și-a dat demisia, marți, după o serie de contre avute cu șefii postului.

Aceștia i-au adus la cunoștință că pe numele lui au fost depuse peste 41.000 de plângeri, ca urmare a remarcilor acide, formulate în emisiune, la adresa Ducesei de Sussex.

Citește și: Un realizator TV dă de pământ cu Meghan Markle: „O să sfârșescă precum o Kim Kardashian în miniatură”

Șefii i-au oferit varianta de a-și cere scuze pe post, pentru a drege situația creată, însă Piers Morgan a refuzat și a ales să o critice în continuare pe Meghan Markle.

Nu cred o iotă din ceea ce spune. N-aș crede-o dacă mi-ar citi un raport meteo, însă faptul că a declanșat acest atac împotriva familiei noastre regale cred că este disprețuitor”, a spus Morgan în emisiune.

Realizatorul a continuat tirul acuzațiilor pe Twitter, unde a criticat imaginea de victimă pe care Meghan și-a creat-o la televizor.

A fost încă o dovadă că oricine o critică pe Meghan Markle este considerat automat un agresor rasist, dar atunci când ea își agresează personalul de sex feminin sau împroșcă familia soțului ei la televiziunea globală, este un strigăt de ajutor din partea unei sărmane victime”, a scris acesta pe rețeaua socială.

Meghan Markle s-a plâns de tratamentul de care a beneficiat din partea presei și a Familiei Regale în timpul șederii sale la Palat. Ducesa a dezvăluit că a simțit în permanență o presiune extraordinară din partea tuturor, motiv pentru care a decis, împreună cu Prințul Harry, să se retragă din postura de membri seniori ai Casei. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cele mai tari farse de pe TikTok

  • Piers Morgan, cel mai vocal contestatar al lui Meghan Markle, a părăsit emisiunea pe care o făcea de 6 ani

related posts

Modifică setările cookies