Pink, despre infecția cu coronavirus: „Nu m-am rugat în viața mea atât de mult”


Pink a tremurat serios în ultimele 3 săptămâni, în care a trăit la extreme după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Artista s-a speriat foarte tare fiindcă fiul ei, de doar 3 ani, a suferit mai mult decât ea.


Alecia Beth Moore (Pink) s-a confesat pe rețelele sociale la 3 săptămâni după ce a primit diagnosticul nemilos de îmbolnăvire cu Covid-19. Artista le-a spus fanilor săi că nu s-a speriat niciodată atât de mult, iar teama a fost alimentată de gândul că își va pierde copilul. 

În vârstă de doar 3 ani, Jameson, a fost și el bolnav de Covid-19.  

Am fost foarte, foarte bolnavi. Fiul meu de 3 ani, Jameson, a avut ce-i mai rău din asta. Am avut multe nopți în care am plâns și niciodată nu m-am rugat mai mult ca acum, în toată viața mea”, a dezvăluit artista într-un dialog cu prietena ei, scriitoarea Jen Pastiloff.

Pink a mărturisit că nu-i venea să creadă că un copil de 3 ani poate avea simptome atât de grave, mai ales că autoritățile medicale spuneau mereu că cei mici fac forme ușoare de boală sau sunt feriți de ea. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink) on

„Jameson a fost foarte bolnav. Am ținut un jurnal cu simptomele lui în aceste 3 săptămâni, la fel și cu ale mele. După 3 săptămâni, el tot mai face temperatură 38. A fost un tăvălug pentru amândoi”, s-a confesat Pink.

Din fericire pentru familia lor, soțul ei și fiica lor, Willow, nu au prezentat simptome de boală.

Pink, care a simțit pe pielea ei cum e să fii bolnav de Covid-19, a donat un milion de dolari pentru a sprijini cauza sistemului de sănătate american.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Janina Nectara

related posts

Modifică setările cookies