Poloneza cu cele mai subțiri picioare și-a speriat urmăritorii. Se menține slabă de dragul iubitului milionar


Julia Dybowska este cunoscută pe Instagram drept poloneza cu cele mai subțiri picioare. Pozele pe care le publică pe pagina de socializare au împărțin internauții în două tabere. Unii o apreciază pentru felul în care arată, iar alții o judecă pentru că se menține slabă doar de dragul iubitului ei milionar. 


Julia Dybowska a devenit cunoscută după ce s-a afișat la brațul milionarului Robert Tchenguiz (62 de ani), de origine iraniană. Omul de afaceri, cunoscut la Londra ca magnat imobiliar, a locuit în aceeși casă cu iubita poloneză, dar și cu fosta soție, Heather Bird. Mai mult, presa britanică a scris că Julia, în vârstă de 37 de ani, și-a făcut tratamente antiîmbătrânire la clinica deținută de fosta soție a lui Tchenguiz. 

În timp ce Heather a locuit cu cei doi copii la parter, fostul ei soț și iubita tinerică au împărțit ultimul etaj al conacului de 20 de milioane de lire sterline cu vedere la Royal Albert Hall din Londra. Se pare că, la un moment dat, această situație nu i-a prea convenit lui Heather, care a plecat împreună cu copiii în America, în 2020. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia (@juliadybowska)

În ciuda despărțirii de omul de afaceri, Heather Bird are numai opinii pozitive despre actuala parteneră a fostului soț: 

„Sunt foarte fericită pentru el că a găsit o femeie pe gustul lui. Ea este foarte atentă la ce mănâncă, face sport și îl încurajează și pe el să facă mișcare”.  (vezi imagini cu cei doi în galeria foto de mai jos)

Într-un alt interviu, Heather Bird a menționat că a fost „sfâșietor” când a trebuit să împartă casa familiei cu iubita lui – în special una care „este atât de sexy”. „Ea este tipul de model, genul care postează mult pe Instagram”, declara aceasta, potrivit dailymail.co.uk

Julia Dybowska primește adesea critici pe Instagram. Unii urmăritori consideră că tânăra se înfometează, ca să fi atât de suplă. 

„Arăți ca un schelet”, „Cum poate cineva considera frumos un astfel de corp”, „Doamne, tu ești drăguță, dar picioarele alea arată graoznic”, Dragă, mai pune câteva kilograme pe tine”, „Te-ai uitat la aceste poze înainte de a posta?” sunt doar câteva dintre reacții. 

Sursă foto: Instagram/ juliadybowska

Vezi și: Anca Serea, ziua pe care n-o va uita niciodată

 

  • Poloneza cu cele mai subțiri picioare și-a speriat urmăritorii. Se menține slabă de dragul iubitului milionar

related posts

Modifică setările cookies