Posterul pentru noul film al Penelopei Cruz, cenzurat pe Instagram. Imaginea care a stârnit controverse


Posterul pentru filmul „Madres Paralelas”, în care actrița Penelope Cruz interpretează rolul principal, a fost îndepărtat la scurt timp de la publicare de rețeau de socializare Instagram. 

Tag-uri:

Artistul imaginii, Javier Jaén, a republicat imaginea pe rețeaua de socializare și a scris un mesaj despre situație. Mai mulți actori și artiști l-au susținut, prin distribuirea posterului, iar într-un final cei de la Facebook și Instagram au restabilit postarea și și-au cerut scuze. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Javier Jaén (@javier_jaen)

„Afișul filmului încalcă regulile legate de nuditate. Cu toate acestea, facem excepții pentru a permite nuditatea în anumite circumstanțe, inclusiv când există un context artistic clar ”, a declarat Instagram într-o declarație împărtășită ulterior de Jaén. 

Pentru filmul „Madres Paralelas”, în regia lui Pedro Almodóvar, artistul Javier Jaén a creat un poster în care apare un mamelon și secreția lactată. Imaginea e decupată în așa fel încât are forma unui ochi. 

Penelope Cruz joacă rolul unei noi mame 

„Madres Paralelas” prezintă povestea a două femei, Janis și Ana, ce ajung în aceeași cameră de spital în care vor naște. Ambele sunt singure și au rămas însărcinate accidental. 

Penelope Cruz joacă rolul lui Janis, o mamă de vârstă mijlocie, ce e extrem de fericită că va avea un copil. Cealaltă mamă, Ana (interpretată de Milena Smit), e adolescentă, ”speriată și traumatizată”. După ce se cunosc, între cele două se creează o legătură puternică. 

Sursă foto: Getty Images,  Instagram 

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies