Poveste de film. Inseparabili şi în ziua morţii, după 65 de ani de iubire


După o relaţie de 65 de ani, americanii Harriet şi Jack Morrison şi-au dat ultima suflare în aceeaşi zi, într-un azil din statul Missouri, la doar 20 de ore distanţă.


Conform îngrijitorilor de la „Woodlands Nursing Home and Alternative Hospice” din apropierea oraşului St. Louis, cei doi bătrâni şi-au petrecut ultimele ore din viaţă împreună, ţinându-se de mână. 

Citește și: 40 e noul 20: Care e secretul Loredanei și cum reușește să arate așa și să fie atât de în formă când face sport?

Din păcate, la 11 ianuarie 2020, primul care a trecut în nefiinţă a fost Jack (86 de ani), la ora locală 3.34 a.m, fiind urmat mai pe seară de soţia sa, Harriet (83 de ani), care s-a stins la 23.53 p.m, deci în aceeaşi zi calendaristică.

”Sunt tristă, dar sunt convinsă că ei sunt liniştiţi, în pace. A fost cu adevărat o poveste de dragoste pentru cărţi”, a declarat presei americane nepoata Sue Wagener, referindu-se la faptul că longevivii ei bunici au pus capăt unei căsnicii fericite care a durat 64 de ani.

Jack şi Harriet s-au întâlnit pentru prima dată în 1955, într-un autobuz, pe când erau doi adolescenţi. Ulterior, de Halloween, Jack a invitat-o pe Harriet la cină, la un mic restaurant, iar de-atunci au fost nedespărţiţi, căsătorindu-se în mai 1956.

Starea de sănătate a celor doi octogenari s-a degradat vizibil abia anul trecut. Prima care s-a îmbolnăvit grav a fost Harriet, în urma unei fracturi de pelvis şi de şold cu care s-a ales în timp ce îşi plimba câinele. Câteva luni mai târziu, Jack a ajuns şi el la spital, tot ca urmare unei căzături care l-a imobilizat în scaun cu rotile.

 

LA PERETE cu Roxen - Fantezia sa este să conducă pentru prima dată mașina. Complet dezbrăcată…

related posts

Modifică setările cookies