Poveste de iubire între o prezentatoare de televiziune faimoasă şi un român, bestseller în Marea Britanie


Unele poveşti de dragoste sunt într-adevăr de film. 
 


Tessa Dunlop e faimoasă în Marea Britanie ca şi istoric, scriitoare şi jurnalistă BBC, chiar premiată pentru activitatea ei în mass-media. Prima ei carte, lansată în 2012 şi devenită bestseller în anul de publicare prezintă modul în care l-a întâlnit pe cel care ulterior i-a devenit soţ. Mai precis, prima data s-au intersectat când ea avea 19 ani, iar el era doar un baiat de 12 ani.

Ea îi era profesoară, iar el, Vlad pe numele din carte, abia învăţa engleză, chiar de la ea. În România anilor '90, era foarte interesantă pentru că venea din altă ţară, aşa că a fost invitată de câtea ori de familia băiatului la cină. După o perioadă s-a reîntors în Marea Britanie, şi-a făcut o carieră, iar 8 ani mai târziu a revenit în România. 

Vlad avea deja 19 ani, Tessa l-a descoperit altfel şi s-au îndrăgostit. Tessa povesteşte că: “nici măcar nu ne-am sărutat atunci, dar pur şi simplu am ştiut că m-am îndrăgostit, a fost ca o lovitură în moalele capului.” Iniţial au păstrat legătura prin corespondenţă şi, deşi familiile lor s-au împotrivit iniţial, cei doi s-au căsătorit şi au împreună o fată. 
Povestea apare în cartea “ Pentru România, cu dragoste”, în care scriitoarea nu dezvăluie numele real al soţului pentru că, din câte afirmă, el nu a fost extrem de încântat când a aflat de publicarea volumului. 
 
În video-ul de mai jos puteţi vedea o altă poveste de dragoste ca de..cinema:

SURSA FOTO: FACEBOOK

related posts

Modifică setările cookies