Povestea emoționantă a rochiei de mireasă a Andreei Bălan, rochie la care visează orice femeie!


Andreea Bălan și George Burcea au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu, iar frumoasa artistă a strălucit în rochia de mireasă.


Din mătase, tul și cu ajutorul unor accesorii prețioase, un designer cunoscut i-a creat Andreei trei ținute la care visează orice femeie. Numai la prima rochie, care a și avut o semnificație deosebită, au lucrat 10 oameni. Artista a spus povestea rochiei ei albe chiar pe contul de Instagram.

PUTEȚI VEDEA MAI MULTE IMAGINI DE LA NUNTA ANDREEI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS

"Rochia de mireasă este cea mai importantă rochie din viață unei femei, trezește cele mai intense emoții și deși purtată doar o singură dată, face cât toate celelalte la un loc. Rochia mea de mireasă spune povestea noastră în versurile scrise pe ea, în cuvintele aruncate din loc în loc, cuvinte care au pătruns adânc în inimă. 

Este brodată manual cu multă iubire și când o port, mă duce în lumea basmului și mă face să mă simt cea mai frumoasă din lume. Simt că plutesc și parcă timpul stă în loc, iar noi doi suntem un prinț și o prințesă", spune Andreea Bălan.

Andreea și George se iubesc de patru ani, iar în acest timp au devenit și de două ori părinți. Cântăreața i-a dedicat lui George noua piesă lansată azi, “Înger păzitor” și a ținut să-i transmită un mesaj de dragoste soțului în mod public, chiar cu o zi înainte de nuntă:

 “Suntem de 4 ani împreună și am creat o familie minunată! George mi-a fost alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune. Avem doi copii sănătoși și minunați iar nuntă noastră este o încununare a celor întâmplate. Sunt foarte fericită că am imbrăcat rochia de mireasă și astăzi, nu doar mâine, pentru surpriza pe care v-o pregătesc luni dimineață pe canalul meu de YouTube. O surpriză care spune povestea noastră, dar și a voastră și e dedicată special pentru voi toți cei care ați fost alături de mine atâția ani și m-ați încurajat în cele mai grele momente. Îți mulțumesc pentru tot sprijinul și iubirea oferită, George”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

Pe Pro Tv poți vedea momente speciale din emisiunile preferate:

FOTO:FACEBOOK/INSTAGRAM

FULLSCREEN
Povestea emoționantă a rochiei de mireasă a Andreei Bălan! Artista a fost superbă și a schimbat trei ținute 
  • /

related posts