Povestea incredibilă a modelului Rosanna Davison. A devenit mamă de gemeni, după ce a pierdut 15 sarcini


Rosanna Diane Davison este un fotomodel irlandez și fiica artistului Chris de Burgh. Recent, tânăra care a fost desemnată Miss Word 2003 și-a îndeplinit cel mai mare vis, de a da naștere unui copil. 


După 15 pierderi de sarcină, Rosanna (36 de ani) a fost binecuvântată cu gemeni identici, doi băieți pe care i-a numit Hugo și Oscar. Modelul a împărtășit vestea cu fanii ei, postând o fotografie de la spital, pe contul ei de Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosanna Davison (@rosanna_davison)

Anterior, Rosanna a povestit într-un interviu că în ultimii ani, a suferit 15 pierderi de sarcină, până când în cele din urmă s-a hotărât să apeleze la o mamă surogat. Așa a apărut pe lume fiica ei, Sofia.

Medicii i-ar fi spus că nu va putea niciodată să ducă o sarcină până la capăt, din cauza unor disfuncții imunitare. Cu toate acestea, în 2020 s-a întâmplat o minune. Anume așa consideră Rosanna, pentru că a reușit să rămână însărcinată pe cale naturală. Astfel, modelul se alătură altor celebrități care au rămas gravide în perioada de carantină. Se pare că petrecerea timpului într-o atmosferă liniștită, în sânul familiei, a fost lucru benefic pentru ea. 

Fericitul bunic, celebrul cântăreț și compozitor Chris de Burgh, le-a împărtășit astăzi vestea fanilor lui, pe facebook: ”Sunt încântat să vă spun că fiica mea Rosanna, după ce a suferit durerea pierderii a 15 sarcini, a rămas însărcinată în primăvara acestui an cu gemeni identici și a născut ieri dimineață doi băieți frumoși și sănătoși, Oscar și Hugo, care se vor alătură surorii lor de un an Sophia și tatălui lor Wesley, într-o familie minunată, fericită și vibrantă !!”

Sursă foto: Instagram rosanna_daviso

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mitzu: „Crush-ul meu e Antonia!”

FULLSCREEN
Povestea incredibilă a modelului Rosanna Davison. A devenit mamă de gemeni, după ce a pierdut 15 sarcini
  • /

related posts

Modifică setările cookies