Povestea unei suedeze care s-a mutat de la oraș în sălbăticie și a descoperit traiul perfect


Jonna Jinton este o bloggeriță celebră, în vârstă de 31 de ani, care s-a remarcat prin filmulețele ei despre stilul de viață pe care l-a adoptat. Femeia, originară din Suedia, s-a mutat de la oraș în sălbăticie, povestindu-și apoi experiența pe rețelele sociale. 


Pe când avea 25 de ani, Jonna a decis să-și schimbe total stilul de viață și să se mute într-un sat izolat dintr-o pădure. ”Apartamentul și viața mare din oraș mă sufocau. Mă simțeam nefericită și aveam un dor inexplicabil de ceva complet diferit. Natură, liniște, aer curat, pajiști, lacuri, apusuri de soare. Tăcere. Pace în suflet”, scrie femeia pe blogul ei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonna Jinton (@jonnajinton)

Jonna s-a mutat în Grundtjärn, un mic sat cu doar 10 locuitori, unde avea o căsuță de vară. ”S-a conturat o viață cu totul nouă, cu urcușuri și coborâșuri dure. De la un apartament sigur la o căsuță din lemn, unde iarna a devenit cea mai mare provocare a mea”, povestește ea. (vezi galeria foto)

Sunt șase ani de când Jonna locuiește într-o armonie perfectă cu natura. În 2019, femeia și-a găsit și sufletul pereche, pe Juhan, iar acum împărtășesc cu fanii lor filmulețe și imagini despre viața din pădure. Spre exemplu, cei doi fac baie în apa înghețată a lacului din apropiere, apoi se relaxează în saună. Tinerii au diverse ocupații: fac fotografii, bijuterii din argint, pictează și înregistrează sunetele păsărilor.

Pe YouTube, Jonna are peste 2,8 milioane de abonați. 

 

Sursă foto: jonnajinton

Vezi și: Angajatul care a primit o excursie în Bahamas din partea lui Ștefan Mandachi. Cu ce l-a impresionat

FULLSCREEN
Povestea unei suedeze care s-a mutat de la oraș în sălbăticie și a descoperit traiul perfect
  • /

related posts

Modifică setările cookies