Povești controversate de iubire: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Cum s-au cunoscut și cum au ajuns la conflicte șocante?


Fără doar și poate, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. 


Mulți se întreabă, mai ales în ultima perioadă, ce îi ține împreună, în condițiile în care s-au atacat periodic pe rețelele de socializare, s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, iar ziarele au tot scris despre certurile lor furtunoase și despre faptul că Bodi ar fi foarte violent.

Și totuși, cum s-au cunoscut?
 
Potrivit ziarulu Click, cei doi s-au întâlnit când Alex Bodi era căsătorit și a renunțat la relația din acel moment pentru a fi cu Bianca. Tot pentru Click, întrebat ce îl făcea, cel puțin la început, să fie mereu în preajma Biancăi, acesta a răspuns:
 
„Esența ei.. Se cuvine ca soțul și soția să facă lucrurile împreună. Și la bine și la rău”. 

La rândul ei, Bianca a spus pentru același ziar:
 
„Lui îi lipseam eu din viața lui și el lipsea din viața mea. Și el m-a cerut universului și lui Dumnezeu. A zis că trebuie să întâlnească o femeie ca el care să îl reprezinte, care să îl iubească cu foc și cu patimă așa cum știu eu să iubesc. El era gol pe dinăuntru și pe dinafară. Și atunci am apărut eu în viața lui. Eu care simțeam același lucru. Așa ne-am cunoscut, n-a fost nimic întâmplător."

Cu toate acestea, dincolo de vorbele frumoase și de faptul că cei doi au împărțit cu siguranță și momente de iubire, rămân certurile, scandalurile dintre cei doi, faptul că la un moment dat, după un conflict, Bianca s-a gândit la sinucidere și multe altele. Mai mult, cei doi au fost și căsătoriți, dar relația lor a fost oficializată doar trel luni: vara s-au cununat și toamna au divorțat. După care s-au împacat iar!
 
Totul a culminat cu imaginile difuzate de curând de Can Can, imagini care o prezentau pe Bianca într-o stare șocantă, în care nu ar trebui să fie nimeni niciodată: învinețită, cu dificultăți la mers și cu o evidentă stare de rău.
 
Ce va urma între cei doi, rămâne de văzut! Ceea ce îi preocupă însă pe mulți este faptul că Bianca are o fetiță din relația cu Victor Slav și nu se știe în ce măsură este sau va fi afectată de tot ce se întâmplă. Ziarele au scris că Victor Slav deja s-ar fi sesizat, alarmat de situație, și ar fi avut o discuție cu Alex Bodi în ceea ce privește presupusele agresiuni la care o supune pe mama copilului său. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA MOMENTE SPECIALE DIN EMISIUNILE PREFERATE:

FOTO: INSTAGRAM BIANCA DRAGUȘANU

FULLSCREEN
Povești controversate de iubire: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi
  • /

related posts

Modifică setările cookies