Poveşti de dragoste. Andra si Cătălin Maruţă, de la o invitaţie la cartofi prăjiţi, la o căsnicie fericită


 A fost dragoste… la primele vederi, iar azi se iubesc din tot sufletul. 


"Am văzut-o din prima zi: natural și firesc de frumoasă, natural şi firesc de inteligentă, de talentată, de amuzantă, de… Andra, " povesteşte Măruţă pentru perfecte.ro. Aşadar, s-au văzut, s-au plăcut, restul e...poveste.

La începutul căsniciei Măruţă chiar a scris, pe un blog personal, pe care îl avea la acea vreme, cum îşi aminteşte prima întâlnire cu Andra. 

"Îmi doream să fiu firesc, speram ca seara să nu aibă vorbe și gesturi șablon, dar, mai mult decât orice, îmi doream ca această seară să treacă. M-am confruntat, pentru prima dată, cu o dilemă vestimentară; nu voiam să par nici prea gătit, nici prea neglijent. Mi-era groază că ea o să vină îmbrăcată foarte elegant. Nici să mă încrăvaţesc nu-mi venea, la gândul că ea va alege o ținută sport, iar eu mă voi simți că un păun logodit. Am ales o cămașă, nici prea pretențioasă, nici prea sport și un pantalon neutru. Ea a venit într-o rochie de vară, care nu exprima nici o intenție protocolară. Am răsuflat ușurat și mi-am zis că seara începe bine", povestește Măruță.

"Și mai complicat s-a dovedit a fi meniul. Am comandat caviar, dar am dat-o-n bară, pentru că ea, deși a fost de acord, nu a dat semne că s-ar fi bucurat foarte mult. Nebunia a început odată cu momentul spaghetelor, pe care trebuia să le rulăm în linguri, înainte de a le face un brânci elegant pe gât. S-a dovedit că mișcarea circulară a furculiței proptite în poala lingurii nu este deloc o treaba ușoară. La început, am fost amândoi foarte sobri. Dar strădania de a mânca după etichetă a eșuat într-un hohot de ras bilateral, după care am căzut de acord, brusc, că trebuie să mergem la o terasă de pe plajă, unde să bem o bere (eu) și un suc (ea) și să ronțăim alune. Cred că a fost momentul în care ne-am împrietenit cu adevărat. Romantic avea să fie un alt ceas al serii, când am mers desculți pe țărmul marii", a mai povestit Cătălin.

Prezentatorul TV încheie amuzat: "Cu pantofii în mâna, Andra s-a oprit în spuma unui val și mi-a zis: "Măruță, știi să faci cartofi prăjiți? Pentru că asta vreau, dată viitoare!".

De la această întâlnire au trecut mai bine de 14 ani, din care 10 de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii, au evoluat amandoi în carieră şi...încă adoră cartofii prăjiţi. Şi, aşa cum spune chiar Cătălin, " “Te iubesc” e cea mai frumoasă declarație pe care ne-o facem zilnic."

 

related posts

Modifică setările cookies