Povești de iubire inedite - Laura Dincă și Cristian Boureanu: ea e cu 5 ani mai mare decât fiica lui, dar se iubesc și se căsătoresc


El are 46 de ani, ea 23 și s-au îndrăgostit când ea încă era elevă în clasa a XI-a. Se iubesc și azi ca în prima zi, de patru ani. Și urmează nunta.


Cei doi s-au întâlnit pe Facebook: ea credea că el era ziarist și nu avea idee de trecutul lui în politică și afaceri, iar el a remarcat, din pozele de pe Facebook, că avea de-a face cu o tânără frumoasă care schiază, înoată și patinează. 
:
Pentru perfecte.ro, Laura a povestit ce a atras-o la Cristi: “prima oară am observat aspectul fizic, iar după aceea, de la prima întâlnire, i-am remarcat bunătatea. Mă simt protejată lângă el. Este un bărbat puternic, iar toate momentele grele din viața noastră l-au făcut foarte puternic, mai puternic decât credea și ne-au făcut să fim și mai uniți.”

Copy

 

El a cerut-o de mai multe ori în căsătorie și ea chiar își amintește că: “odată m-a cerut cu un inel făcut din șervețel, evident am acceptat.”
 
Laura se înțelege foarte bine cu fiica adolescentă a lui Cristi și peste cinci ani se vede ea însăși mama copiilor acestuia. Mai mult, Boureanu spune că el ar vrea să aibă tripleți, iar Laura, la rândul ei, vrea să aducă pe lume trei sau patru copii. 
 
În ceea ce privește planurile de mireasă, Laura declară:
 
“Niciodată nu m-am visat “mireasa prințesă”, nu pot spune mai multe despre rochie, deoarece am ales-o singură și Cristi mă va vedea doar în fața altarului! Deci e secret până atunci, dar vă pot spune că rochia de stare civilă în mod sigur va fi simplă și vreau foarte mult să fie în locația pe care mi o doresc, pentru a putea purta șlapi.”

VEZI MAI MULTE POZE ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS

FULLSCREEN
poveste de dragoste
  • /

related posts