Povești de dragoste - Jada și Will Smith: "Urma să o satisfac sexual pe această femeie sau să mor încercând"


Jada Pinkett Smith și Will Smith au păstrat întotdeauna detaliile căsătoriei lor private.

Tag-uri:

Anul trecut, Smith a abordat zvonurile de lungă durată pentru a confirma că perechea nu practică monogamia, într-un interviu pentru GQ, citat de Elle.  Cu siguranță nu este prima dată când cuplul vorbește despre căsătoria lor deschisă. În 2020, s-au confruntat cu zvonurile că Pinkett Smith ar fi avut o aventură cu artistul și compozitorul american August Alsina.
 
După ani în care a negat zvonurile despre o relație romantică, Alsina a vorbit despre dragostea sa cu actrița în vârstă de 50 de ani, dezvăluind că are o „tonă de dragoste” pentru Pinkett Smith.
 
Ca răspuns, actrița a vorbit despre ceea ce ea descrie drept „încurcătura” ei cu Alsina, în timpul unei conversații publice cu Smith. Cuplul căsătorit a clarificat că ei doi s-au separat anterior și Pinkett Smith a explicat că relația ei cu Alsina a făcut ca relația ei cu soțul ei să fie mai puternică.
 
 
„Un lucru pe care îl voi spune despre tine și despre mine este că nu au existat niciodată secrete. . . orice relație, în încercarea de a ajunge la o înțelegere mai profundă a iubirii, va fi trecută prin foc”, a spus ea lui Smith în emisiunea ei Facebook Watch, Red Table Talk, în 2020.
 
Începuturile dintre Jada și Will sunt la fel de spectaculoase precum relația lor.  Pentru “The Oprah Conversation”, de pe Apple TV,  citat de Ok Magazine, actorul declara:
 
„Beam în fiecare zi, am făcut sex de mai multe ori pe zi timp de patru luni întregi. Începusem să mă gândesc dacă nu cumva era totul o competiţie. Oricum începusem să-mi fac griji pentru că vedeam doar două posibilităţi: urma să o satisfac sexual pe această femeie sau să mor încercând să fac asta”, a continuat Will să citească din autobiografia sa.
 
Vezi și video:
 

related posts

Modifică setările cookies